Selfie stick – få det perfekte selfie

Er du også vild med at tage selfies, og forsøger du hele tiden at finde nye vinkler og måder, hvorpå du kan få det perfekte selfie? Så bør du anskaffe dig en selfie stick.

Du har nok efterhånden set mange gøre det enten på ferie eller bare i hverdagen. Alle tager selfies, og måske har du endda selv prøvet at kaste dig ud i denne trend. Det er næsten blevet en refleks at tage telefonen op af lommen og forevige øjeblikket til koncerten, til middagen eller noget helt andet. Nogle gange kan det dog være svært at finde den helt rette vinkel eller få det hele med på billedet, da din arm ikke kan blive længere, end den er. Her er dog hjælp at hente. Du kan nemlig bruge en selfie stick. Denne er også blevet utrolig populær, fordi det er muligt at tage billeder fra en længere afstand. På denne måde kan du få alle de personer og momenter med på billedet, som du ønsker. En selfie stick er altså det perfekte redskab til at tage billeder, som I vil kunne sidde og kigge på efter mange år.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste selfie stick.

Sådan tager du det perfekte selfie med en selfie stick

Det første step, når du skal tage selfies, er en god baggrund. Det kan være et monument, som du vil foreviges foran, eller det kan være en helt simpel baggrund.

Vis indlæg

Derefter skal du vurdere lyset. Undgå så vidt muligt modlys og mørke skygger. Lyset er yderst vigtig, når det kommer til det perfekte selfie, så prøv dig lidt frem med din selfie stick.

Derefter skal du finde den rette vinkel. Selfies nedefra er typisk ikke særlig gode. Et godt selfie skal typisk være i øjenhøjde. God holdning giver også typisk gode billeder, og så er det bare frem med det store smil, og på den måde har du et super godt selfie, som du med god grund kan tage med din selfie stick. Du får altså hurtigt billeder, som kan postes på Instagram, Facebook eller lignende og give et masse likes. Forevig alle de gode øjeblikke med en selfie stick og gør minderne levende.