Whiteboard – brugbart til lidt af hvert

Mangler du et redskab, der kan skabe overblik både på arbejdet og derhjemme? Så bør du anskaffe dig et whiteboard.

Et whiteboard finder man typisk i klasseværelser og i mødelokaler hos mange virksomheder. Dette er bl.a. fordi et whiteboard kan bruges til mange forskellige ting. Den kan nemlig både fungerer som en tavle, man kan skrive og tegne på og samtidig også som en projektor overflade. Dette er altså det moderne alternativ til en kridttavle. Mange whiteboards er også magnetiske, hvilket vil sige, at du også kan bruge den som opslagstavle. Et whiteboard er altså den perfekte sted at samle mindmaps, to-do-lister og meget andet. Et whiteboard fungerer også til mennesker i alle aldre, da man kan tilpasse lærings- og arbejdsmetoderne rigtig meget. Derfor er det en oplagt platform for alle institutioner. Derudover kan du også sagtens bruge et whiteboard derhjemme. Her kan det fungerer som hjemmebiograf eller opslagstavle til kalender og ugens madplan.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her dit næste whiteboard.

Mange fordele ved et whiteboard

Noget af det smarteste ved whiteboards er, at de ikke sviner lige så meget som eksempelvis en kridttavle. Dette vil sige, at du altså kan skrive i uendeligheder uden at blive beskidt af kridtstøv. Du kan med stor fordel bruge en mikrofiberklud til at rengøre din tavle. På den måde undgår du små ridser og får samtidig et perfekt resultat. Du kan også få en særlig rens, for at få det optimale ud af din tavle, således holder dit whiteboard sig også pænt i længere tid.

Her har du altså et simpelt redskab, som kan være utrolig brugbar i mange situationer. Uanset om du skal fremlægge en PowerPoint præsentation, eller du ønsker at køre et slideshow med billeder eller vise en film, eller du måske skal skrive et mindmap, som kan skabe overblik, så er et whiteboard det helt rette redskab. Du kan nemt skrive spontane idéer på tavlen og lige så nemt fjerne dem igen. Jo større whiteboard, jo mere frihed til at skrive, men uanset hvilken størrelse, du vælger, så kommer du ikke til at mangle plads.