Udlejning af service fra Karens Bord

Karens Bord tilbyder udlejning af service og borddækning til alle selskaber og fester. Dermed sættes rammerne for, at du kan læne dig tilbage og nyde din fest. Fester skaber minder ved særlige begivenheder i livet. Barnedåb, konfirmation, bryllup og lignende store oplevelser i livet ledsages i de fleste tilfælde af en fest med familie og venner – dem, der står dig nærmest. Nogle gange kan man føle et pres for at holde en god fest for sine gæster. Det pres kan ødelægge festen for værterne, som ofte er dem, der fejres til festen. Karens Bord tilbyder udlejning af smukt og moderne service til dine fester og arrangementer. På den måde lettes en del af presset fra dine skuldre, så du/i kan nyde festen ligesom alle gæsterne og skabe endnu bedre minder om en særlig tid i dit/jeres liv. Skab den perfekte fest og de bedste minder med udlejning af service fra Karens Bord næste gang, du skal fejre noget særligt i dit liv.

Hjælp til borddækning og vejledning – udlejning af service

Æstetik, håndværk, omtanke og nærvær er altid i fokus, når Karens Bord udvælger produkter til deres sortiment. Ved udlejning af service til fester og andre begivenheder hjælper de med at sammensætte glas, tallerkener og bestik, så former og farver spiller sammen og skaber et smukt og unikt univers for dig og dine gæster til festen. I forbindelse med valg af service udvælger Karens Bord produkter således oplevelsen ved bordet bliver både smuk og unik for dig selv og dine gæster. Sortimentet består mest af håndlavet keramik og glas fra små danske håndværksfirmaer, som producerer herhjemme. Det betyder, at alt service, de tilbyder, er helt unikt og personligt. Produkterne indeholder fortællinger om både produktion og design, hvorfor de kan starte samtaler rundt om spisebordet til fester og selskaber.

Inspiration til din borddækning ved udlejning af service fra Karens Bord

På Karens Bords hjemmeside finder du inspiration til dine fester og selskaber. Der fremgår således eksempler på andre borddækninger, som Karens Bord har stået for til diverse begivenheder og arrangementer. Lad dig blive inspireret på hjemmesiden, når du næste gang skal holde et arrangement for dine nærmeste. I inspirationsafdelingen på hjemmesiden kan du se, hvordan Karens Bord skaber en rød tråd i borddækningen til fester og derigennem skaber en særlig stemning i rummet. Besøg Karens Bord næste gang, du skal fejre noget særligt i dit liv, så hjælper de med at gøre oplevelsen lidt mere speciel og mindeværdig.