TRX træning – den nye form for hjemmetræning

Leder du efter en ny måde at træne på? Så bør du måske overveje TRX træning.

Den originale TRX-slyngetræner er udviklet af en elitesoldat fra de amerikanske Navy Seals svarende til Frømandskorpset i Danmark. Ønsket var at træne til en kommende under et længere ophold på et af den amerikanske flådes skibe. Denne træning foregår udelukkende med kropsvægt og tager udgangspunkt i syv fundamentale bevægelser: push, pull, plank, lunge, hinge, squat og rotere. Det er nemt at komme i gang og de syv bevægelser danner grundlag for hundredvis af øvrige øvelser, kun ved hjælp af din kropsvægt og dit TRX udstyr.

Med TRX træning har du muligheden for at træne alt lige fra styrke og smidighed til balance og stabilitet. Det unikke ved TRX træning er, at du helt selv kan tilpasse sværhedsgraden på de forskellige øvelser, så den passer til netop din styrke og fysik. Dette betyder også, at alle kan være med til TRX træning.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alt information og udstyr til TRX træning.

Din egen hjemme fitness med TRX træning

Der er rigtig mange, som elsker TRX træning, fordi det netop er den perfekte træningsform at dyrke derhjemme. Det er helt ideelt for alle, der enten ikke har tid eller lyst til at tage i fitness center. Derudover tilbyder TRX stor fleksibilitet omkring den individuelle træning, hvilket du eksempelvis ikke vil opleve på et hold i fitness centret.

Med TRX udstyr har du mulighed for at skabe dit eget hjemmefitness, som løser det grænseoverskridende samt tidskrævende aspekt i at gå i fitness. Med andre ord, så har du altså mulighed for at komme i form derhjemme, men på en tryg og tidsoptimerende måde. Udstyr til denne form for træning er også både simpelt og effektivt at have med sig, hvis man skulle have lyst til at træne hos en ven. Du kan eksempelvis tilkoble noget af udstyret til noget så simpelt som en dør. Du kan med god grund forsøge at begive dig ud i denne form for træning og relativt hurtigt se resultater.