Tips til at starte familie i storbyen

Der kan være mange grunde til, at man er draget til at bo i storbyen. Det er et spændende sted at bo med utallige muligheder og forskellige mennesker. Ønsker du at blive i storbyen, når du starter familie? Det kan virke kaotisk for nogle, men med et par tips og god rutine, kan det være en fantastisk mulighed for andre.

Udnyt gode muligheder tæt på lejligheden

Noget af det fede ved at bo i storbyen er, at man er tæt på alting. Det tager ikke lang tid at komme fra A til B på cykel eller med bus, og dette gør bestemt livet med mindre børn, der skal til og fra skole og børnehave, en del lettere. Derudover er der også flere muligheder. Der er mange typer af institutioner, lægehuse og tandlæger at vælge imellem. Her kan det være en fordel bare at prøve det af, der ligger tættest på, så det nærmest er en gåtur fra hjemmet. Når man har små børn, kan det være rart at have læge og tandlæge tæt på, skulle man få brug for en tid lidt hastigt. Bor du fx i centrum af København, kan du hurtigt google ”tandlæge christianshavn”, og se hvad der ligger tættest på dig.

Funktionel indretning

Det kan hænde at man skal gå lidt på kompromis med pladsen i boligen, når man starter sin familie i en storbylejlighed. De kan nemlig ofte være til den trænge side. Det kan til gengæld være rigtig hyggeligt, da man kommer lidt tættere ved hinanden. Man skal bare være lidt kreativ med indretningen. Det er en god idé med køjesenge og fællesværelser, hvis man har flere børn. For at få plads til alting, gælder det om at udnytte rummet under senge og op ad væggene til opbevaring i bed rollers, reoler og på hylder. Mulighederne er mange!