Telt, hotel eller bebølsesvogn – er der andre muligheder?

Forestil dig situationen: Du og din ægtefælle har planer om en omfattende renovering og ombygning af jeres hus. Kun én ting mangler at falde på plads: Hvor skal I, jeres fire børn på 1, 5, 10 og 15 år og familiens to hunde bo, mens arbejdet står på?

Dine svigerforældre elsker deres børnebørn, men deres hus er alt for lille til en livlig invasion af et sådant omfang, og dine egne forældre bor i den anden ende af landet. Jeres bedste ven er allergisk over for hundehår. Hvad kan I så gøre? Leje en beboelsesvogn? Flytte på hotel? Slå telt op på plænen?

Komfortable løsninger fra FOCUS Moduler A/S

Ungerne synes måske, at en beboelsesvogn lyder fedt – men heldigvis for jer voksne findes der andre muligheder, og dem kan I høre meget mere om, hvis I kontakter FOCUS Moduler A/S. Find leje af beboelsesvogn fra FOCUS Moduler A/S, og firmaet har også meget andet at tilbyde.

FOCUS Moduler A/S er et danskejet firma med mere end 30 års erfaring med produktion, salg og udlejning af permanente og midlertidige pavilloner og andre modulløsninger til såvel private som erhverv og til alle formål: kontorer og mødelokaler til virksomheder og institutioner med pladsmangel, mandskabsvogne, kantine og badefaciliteter til byggepladser – og komfortable beboelses pavilloner til midlertidigt husvilde privatpersoner og familier.

I kan vælge blandt firmaets mange standardmoduler, men I kan også få en skræddersyet løsning, der passer lige præcis til jeres behov. FOCUS Moduler A/S tilbyder totalentreprise, hvor transport, opstilling og tilslutning af el og vand er inkluderet. Der er desuden mulighed for leje af møbler og andet inventar, vaskemaskiner, køkken- og servicepakker og hvad I ellers måtte have brug for.

Egen produktion og professionel rådgivning

FOCUS Moduler A/S har hovedsæde i Randers, og de leverer overalt i Danmark. Firmaet designer og konstruerer selv sine moduler og pavilloner, og det meste af produktionen foregår indendørs på eget værksted, så hele processen bliver så lidt afhængig af vejret som muligt.

I er velkomne til at kontakte FOCUS Moduler A/S per telefon eller mail og få gratis, professionel rådgivning og uforpligtende tilbud. Der bliver lyttet til jeres ønsker, og jeres spørgsmål bliver besvaret.

Så mon ikke de professionelle rådgivere hos FOCUS Moduler A/S kan overbevise jer om, at firmaets genhusningsløsninger er meget bedre end et telt, hotel eller for den sags skyld leje af beboelsesvogn?