Tagstensplader i stål – den moderne tagløsning

Skal du have lagt nyt tag på din bolig, dit sommerhus eller måske din virksomhed? Da er tagstensplader i stål en oplagt mulighed, hvis du vil have et flot, tidssvarende tag med en lang holdbarhed – til en lavere pris end et tag i tegl eller skiffer. Hos Profilmetal A/S i Slagelse står de selv for produktionen af tagstensplader, og pladerne egner sig perfekt til brug på parcelhuse, villaer og sommerhuse – og naturligvis også til erhvervsejendomme.

Bestilling af tagstensplader på mål

Da de selv producerer alle tagplader, har du hos Profilmetal A/S mulighed for at bestille pladerne i de længder, du har brug for til dit nye tag. Fra dig skal de bruge tegninger med mål, og herefter kan de lave et skræddersyet tilbud på et nyt ståltag til din bolig. Deres plader findes i følgende varianter:

Plader i tagstens-look

Udseendet på disse plader er klassisk og elegant med et unikt faconklip, der gør at pladerne udseendemæssigt minder fuldstændig om et tag lagt med traditionelle tagsten. De anbefaler Profilmetal Tagstensplader til dig, der ønsker et klassisk, smukt og vejrbestandigt tag. Pladerne kan leveres i den længde, du ønsker. De anbefaler, at pladerne i tagstens-look kun bruges på tage med en taghældning på mindst 12 grader, så vandet har mulighed for at løbe fra. Pladerne fås i 13 forskellige farver.

Tagstensplade Unik 1070

Deres tagstensplader i Unik 1070 er en moderne tagstensplade med et rent og enkelt design, som gør den velegnet til brug på nyere ejendomme, hvor man går efter et stramt look og enkle linjer. Pladerne kan leveres i standardlængde eller i speciallængde og fås ligeledes i 13 forskellige farver.

Sinus Variant

Deres Sinus Variant, er lidt billigere end de øvrige tagstensplader og er fx velegnet på ældre boliger, på sommerhuse og som tagbeklædning på carporte. Pladerne kan leveres på specialmål og fås i farven sort.

Lysplade til tagstensplade

Her er der tale om plade i holdbart plastmateriale, som kan bruges som en almindelig tagplade, fx i åbne loftrum, hvor der ønskes indfald af dagslys.

Op til 40 års garanti på tagstensplader

Når du køber tagstensplader hos Profilmetal A/S er der som udgangspunkt altid minimum 20 års garanti på deres tagplader. Ønsker du tagplader med en endnu længere holdbarhed, anbefaler vi, at du køber deres tagplader med en ekstra stærk og vejrbestandig belægning – her giver de garanti på op til 40 år på deres unikke, egenproducerede tagstensplader.