Tag børnene med til Kolding

Kolding er en by i Danmark, der ligger i Region Syddanmark. Byen er kendt for sine mange aktiviteter og seværdigheder, der er egnede for børn. Her kan børnene blandt andet klatre i Kolding Tårn, besøge Kolding Zoo eller tage en tur med Kolding Miniaturebane. Der er altså rigtig mange ting at lave i Kolding, og det er en by, der egner sig godt til en familietur. Hvis I er på udkig efter et sted at tage børnene, så kan I med fordel tage til Kolding.

Kolding Tårn

Kolding Tårn er en af byens mest kendte seværdigheder. Tårnet er 60 meter højt, og her kan børnene klatre op i en af de fire indgange. Tårnet er åbent alle ugens dage, og det koster kun 40 kroner for voksne og 20 kroner for børn at komme ind. Der er en fantastisk udsigt over byen, når man står på toppen af tårnet, og børnene vil med garanti elske at klatre i tårnet.

Koldinghus

Koldinghus ligger kun en kilometer fra Kolding Tårn, og det er et besøg værd. Her kan I se en lang række forskellige malerier, og der er også mange aktiviteter for børnene. De kan blandt andet løbe rundt i parken, klatre i træer eller gå en tur i slottet. Koldinghus har åbent alle ugens dage, og det koster 125 kroner for voksne og 80 kroner for børn at komme ind. I kan læse mere om Koldinghus læs mere her.

Kolding Miniaturebane

Kolding Miniaturebane er en miniaturebane, der ligger ca. en kilometer fra Kolding Tårn. Her kan børnene køre med tog rundt i parken, og der er også en udendørs minizoo. Banen har åbent fra mandag til fredag, og det koster kun 20 kroner for voksne og 10 kroner for børn at komme ind. Der er således rigtig mange ting at lave i Kolding, og det er en by, der egner sig godt til en familietur. Så hvis I er på udkig efter et sted at tage børnene, så kan I med fordel tage til Kolding.