Supervin.dk – Køb champagne online

Velkommen til stedet, hvor du ikke behøver at lænse pungen for at købe lækker champagne. Vi tilbyder Danmarks mest udsøgte udvalg af champagne af høj kvalitet til skarpe priser. Her hos os får du nemlig altid gode priser og super service, samt hurtig og sikker levering fra dag til dag. Så hvis du er vild med de lækre, velsmagende og skønne drikke, som kilder smagsløgene, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig gjort os umage med at samle et bredt udvalg af mange kvalitetschampagner med lækker smag. Du får svært ved at finde et lignende udvalg, og derfor kan du også altid finde noget, der falder i din smag. Uanset hvad du er på udkig efter, og hvordan din smagsløg er indrettet, har vi det helt rigtige til dig. Du er mere end velkommen til at gå på opdagelse blandt vores champagneproducenter: Cattier, Charles Heidsieck, Champagne Marcier, Charles de Cazanove, Dom Perignon, Esterlin, G.H. Martel, G.H. Mumm, Krug, Laurent Perrier, Montaudon, Moët & Chandon, P. Louis Martin og Veuve Clicquot.

Champagne i et bredt udvalg

Hos Supervin.dk sælger vi altid til en lav pris – både de champagner, som er billige i forvejen, og de champagner, som ligger i den dyre ende. Vi har altid massere af forskellige champagner at vælge mellem, eftersom vi altid køber stort ind. Vi er især gode til at opkøbe store restlagre i både ind- og udland. Det betyder også, at vi kan sælge vores produkter til super skarpe priser. Og du kan ofte finde ekstra gode tilbud på siden.

Vores champagner kan du købe til en langt mere favorabel pris end i de gængse champagneforretninger, som beregner højere avancer. Med andre ord – du behøver ikke at tømme din pung for selv at nyde en lækker champagne, holde champagnesmagning for vennerne eller give en glædesskabende værtindegave.

God service og hurtig levering

Når du køber champagne ind på Supervin.dk, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål eller lignende, og vores kunder har altid førsteprioritet. Brug for eksempel chatten til at stille os spørgsmål, og vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt. Vi bestræber os desuden på hurtig levering. Som udgangspunkt får du dine varer næste dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Hvis varen er udsolgt vil der oftest gå 3-4 dage.

Udover supervin.dk består SUPERVIN af Jyllands største specialforretning for vin, champagne, spiritus, og lækkerier. Forretningslokalet er på mere end 700 m2. samt ca. 1000 m2. vinkælder, lager og pakkefaciliteter. Vores egentlige lager er på over 4000 m2.

Derudover har vi en afdeling, som arbejder med BtB i form af vingaver, gavekurve og rabataftaler på kvalitetsvine til din virksomhed.