Start dit eventyr i dag hos Next Level Games

Next Level Games er ejet af de tre gutter, Sebastian, Tobias og Rasmus der alle har en interesse indenfor Magic kort verdenen. Hos Next Level Games har de et stort udvalg af Magic kort produkter, du kan b.la. købe spil som, Magic the Gathering, Flesh & Blood, yu-Gi-Oh og Pokemon TCG, hvilket bare er en lille del af det storeudvalg af brands de har. De tre gutter startede Next Level Games sammen da de alle tre fandt et fællesskab inden for Magic kort verdenen og gerne ville hjælpe andre med at være en del af et fællesskab. Hos Next Level Games har de meget fokus på Levering, sikker betaling og god kundeservice. Levering vil oftest være 1-2 hverdage og nogle gange får du din pakke dagen efter den er bestilt. Next Level Games går op i at du føler dig tryk når du handler hos dem, så derfor trækker de først pengene når din ordre er blevet sendt. Hurtig kundeservice er en stor faktor hos Next Level Games, så har du spørgsmål skal du endelig skrive til dem og de vil svare dig lynhurtigt.

Klassikerne

Hos Next Level Games har de et stort udvalg af de populære kortspil Magic The Gathering, Flesh & Blood, Yu-Gi-Oh og Pokémon TCG. Magic the Gathering er det kortspil som lagde grund for alle andre byttekortspil som vi kender i dag. Magic the Gathering stammer helt tilbage fra 1993 hvor Richard Garfield udgav det, og Magic the Gathering er derfor det ældste og mest ikoniske kortspil af alle på markedet. Et andet populært Magic kort spil du finder hos Next Level Games er Flesh & Blood. Flesh & Blood er et nyt trading card game, der handler om mægtigste helte, deres legendariske udstyr og alle de forskellige færdigheder de har indenfor kamp. Hos Next Level games finder du de her spil samt mange flere spændende Magic kort spil.

Bedste rollespilsprodukter

Hos Next Level Games finder du også et stort udvalg af forskellige rollespilsprodukter. I en verden der udvikler sig mod en mere digitaliseret hverdag, er rollespil en gode måde at møde nye mennesker på. Rollespil får folk til at møde op og tale med hinanden, danne nye venskaber og fortæller historier sammen, hvor alle tage del i at være med i en fortælling. Det fysiske sammenværd kan ikke erstattes af videospil eller andre onlineaktiviteter, så leder du efter udstyr til at starte dit eget rollespilseventyr, så hop ind på nextlevelgames.dk og start dit eventyr i dag.