Skal du have toner eller blækpatroner til printeren?

Skal du udskrive et dokument derhjemme, på skolen eller på arbejdet er det automatisk forventet, at der er farve på papiret. Det kommer dog alligevel næppe som en overraskelse, at farven ikke bare er der, men kommer af noget. Det er selvfølgelig toner eller blækpatroner.

To forskellige printere

Køb toner her for at få det det billigt, men stadig som kvalitetsvare. Toner passer perfekt ind på hjemmekontoret, for er du det foruden, kan du altså ikke printe noget – i hvert fald ikke, hvis du stiler efter mere end blot en udskrivning af blankt papir. Toner er i virkeligheden ikke kun farve, ligesom vand ikke bare er vand. Derimod indeholder toner faktisk fint granulerede plastikpartikler, carbon eller andet farvestof, som viser sig i form af tonerpulver. Dette er kun, hvis vi snakker om laserprintere. Er det en blækprinter, du har, skal du bruge de tilsvarende blækpatroner i stedet for toner.

Skab et system i printerindkøbene

Man kan ikke udskrive noget som helst uden printerpapir, hvilket giver sig selv. Der er derfor ingen grund til at investere i toner eller blækpatroner, hvis ikke du samtidig køber papir til printeren. Du kan aldrig have for meget printerpapir på lager, da du vil opleve at løbe tør før forventet. Skal du have printet noget til en arbejdsopgave, du skal i gang med om kort tid, er det ikke sikkert, du synes, der er tid til at køre rundt og lede efter printerpapir i butikkerne. Ved at sikre dig, at du altid har flere pakker liggende ved siden af printeren eller et andet sted i huset, undgår du det problem. Når du kan se midt på måneden, at der kun er en pakke tilbage, kan du i god tid tage ud og købe et par pakker mere. Det skader aldrig at være velforberedt.