Sjove idéer til børneværelset

Er du forælder til et barn, der ønsker sig et nyt værelse? Er du dog ikke kreativ af natur, og har du derfor brug for noget inspiration til, hvordan du kan gøre børneværelset en smule sjovere at være på? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her får du nemlig en række idéer til, hvordan du implementerer sjove idéer på børneværelset, som dit barn med garanti vil elske. Så læs med her, og få en masse lækker inspiration til, hvordan du fylder børneværelset op med fantasifulde, søde og bæredygtige idéer. Du kan dog også hoppe over på Menanet.dk og læse meget mere om boliginspiration til resten af hjemmet.

Byg en LEGO udstillingshylde til LEGO entusiasten

Til LEGO elskeren kan du overraske med din helt egen og hjemmelavede LEGO hylde. Ja, den er god nok – og det er faktisk ret nemt. Med denne hylde har dit barn nemlig mulighed for at udstille alle hans eller hendes LEGO mænd, så de er nemme at tage ned og lege med, når alle vennerne er på besøg. Du bygger hylden af smalle lister, og maler du listerne i samme farve som væggen, blender de helt perfekt ind i resten af værelset. Ovenpå listerne limer du smalle LEGO plader fast med trælim, og på LEGO pladerne kan dit barn således udstille alle sine LEGO mænd. Det bliver med garanti et hit!

Der er mange gode grunde til at vælge en køjeseng

En gammel kending og ligeledes sikker vinder er køjesengen. Og den er helt perfekt til dig, der ikke ønsker at kaste dig ud i det helt store gør-det-selv projekt. Ved at hæve sengen op fra gulvarealet, tænker du helt naturligt i kubikmeter fremfor kvadratmeter, og det vil med garanti glæde dit barn. Gulvarelet bliver på denne måde nemlig frigjort til leg, og sengen bliver meget mere huleagtig. Du kan naturligvis vælge at bygge din helt egen køjeseng fra bunden, men du kan også blot smutte ud i butikkerne og købe én, du blot skal samle. Ved selv at bygge den, har du dog mulighed for at skræddersy den til netop dit barns interesser. Lav fx en facade formet som en racerbil, en enhjørning eller noget helt tredje.