Sika Design – God kvalitet og flotte designs

Er du helt vild med rattan og kurvemøbler? Så er du med sikkerhed kommet til det helt rigtige sted. Sika Design har en stor passion og forståelse for rattan og de har eksisteret længe nok til være Skandinaviens ældste producent af både rattan og kurvemøbler. De har stor respekt for menneskerettigheder og overholder SA8000-standarden for social ansvarlighed og det bliver uden tøven krævet det samme fra leverandørerne. Produkterne fra Sika er markedsført og blevet udviklet i overensstemmelse med styringssystem formiljø og socialt ansvar. Det er derfor at du uden problem og med god samvittighed kan købe rattan fra Sika. Udvalget af produkterne er stort og det er derfor at du med sikkerhed finder noget, der passer helt perfekt til dig og din indretning. Ønsker du derfor en unik indretning, så er det uden tvivl nogle produkter fra Sika Design, som du skal have fat i.

Sika Design får inspiration fra Fjernøsten

Sika Design blev starter i Horsens i 1942, da Ankjær Andreasen producerede den første serie bestående af, kurve, lamper, blomsterborde og andre produkter lavet af rush og pil. I 1950’erne valgte Sika Design at flytte til Fyn og udvide deres produktion af kurve og derved blev en meget lille produktion af møbler også sat i gang. Ankjær valgte at udvide deres produktion, så den begyndte at omfatte møbler, som var lavet af rattan og derved blev firmaet Sika Design fast etableret. Rattanen blev importeret var Fjernøsten og Ankjær valgte at rejse dertil for at købe materialet til han vidje beslutningstagere som opholdte sig i Danmark. Tilbage i 1972, blev han betaget og imponeret og de meget dygtige kurvtagere og derfor besluttede han sig for at etablere en kurvemøbelfabrik i Malaysia.

Flotte kollektioner og uimodståelige tilbud fra Sika Design

Sika Design har gennem tiden lavet en hel del unikke møbelkollektioner, som f.eks. den romantiske Georgi kollektion, den klassiske Originals kollektion, den utroligt smukke Affaire kollektion med cafestole og – borde, den meget holdbare Avantgarde kollektion og meget mere. Den utrolige hyggelige stil som kan sættes i forbindelse med mormors hyggelige sommerhus er de seneste par år blevet utroligt populære og boligmagasinerne bringer tit artikler med kurvemøbler. Ønsker du derfor et stilfuldt design, så skal du med sikkerhed kigge ind på Sika Design.