Sennheiser – få den ultimative lydoplevelse

Ønsker du at opleve ultimativ lydkvalitet? Har du nogensinde tænkt på, hvordan det ville være? Så bør du overveje at anskaffe dig et par høretelefoner fra Sennheiser.

Fritz Sennheiser besluttede sig for at forsøge at skabe den ultimative lydoplevelse. I et lille laboratorium, bedre kendt som “Laboratorium Wennebostel”, begyndte en ung mand i 1945 at eksperimentere med elektronik og lyd. Fra 1945 og til nu kan vi nu konkludere, at der er sket en hel del. Sennheiser er blevet et kæmpe brand i den lyd-industri, vi kender i dag samtidig med, at de innovative produkter ruller ud fra producentens ærme. Sennheiser Audio er også blevet en del af Demant A/S, som vi også kender som høreapparats producenten Oticon A/S. Brandet Sennheiser er altså nu en del af noget større, og derfor kan du også være helt sikker på, at du få høretelefoner i allerhøjeste kvalitet. I en verden af trådløse høretelefoner og bluetooth headset, har Sennheiser formået at nytænke deres sortiment og komme med innovative input til fremtidens lyd-teknologi.

Hvis dette lyder, som lige præcis det du leder efter, så finder du her et stort udvalg af høretelefoner fra Sennheiser.

Stort udvalg af produkter fra Sennheiser

Sennheiser er i dag verdenskendt for altid at levere produkter af høj kvalitet og med et stilrent design. Folk over hele verden bruger således de fantastiske produkter i forbindelse med både kontorarbejde, lange bilture, gaming og sport. Leder du efter et headset til fritidsbrug – gaming, musik eller telefonsamtaler – kan du med stor fordel tage et kig på det lækre Sennheiser MB 600 MS headset. Disse høretelefoner tilkobles nemt og hurtigt din telefon eller PC via Bluetooth, og dermed skal du ikke bekymre dig om irriterende ledninger, der slår knuder og hænger fast i alt. Dette headset har desuden nogle store og behagelige ørepuder, der afskærmer dig fra støjen fra dine omgivelser, hvilket gør det lettere for dig at koncentrere dig om enten din musik eller samtaler. Det moderne design, der har en skjult mikrofon, giver dig desuden mulighed for at anvende dem i toget, bilen eller flyet uden at du bliver generet af eksterne faktorer. Er du mere interesseret i et headset, som kan bruges i dit kontormiljø, kan du med stor fordel tage et kig på Sennheiser SC 632, Sennheiser DW Pro 2 ML eller Sennheiser SC 660 USB ML headset.