Send invitationer med personlighed

Ønsker du at sætte dit personlige præg på invitationen du skal sende ud til dine gæster? Indbydelsen sætter stemningen og forventningerne til den kommende fest. Skab forventningens glæde og find invitationer med personlighed hos Cloud Celebration. Hos Cloud Celebration er det nemt at sende en unik, personlig og ikke mindst kreativ invitation afsted. På siden finder du et stort udvalg af invitationer, som kan tilpasses med din tekst og dekorationer, så du kan få inviteret dine gæster til fest lige i din smag og stil. Hos Cloud Celebration er der et stort udvalg af forskellige designs til invitationer og der bliver løbende kreeret nye. Derudover tilbyder de specielle formater som portefals og rullefals, som er meget populære.

 

Nemt at sætte DIT personlige præg på invitationer

Cloud Celebration gør det nemt for dig. Det eneste du skal gøre, er at vælge den fest eller lejlighed, som du ønsker at få lavet invitationer til. Det kan være invitationer til barnedåb, bryllupper, fødselsdage, babyshowers, konfirmationer mm. Derefter vælger du papirtype og antal invitationer du skal bruge og indtaster de nødvendige oplysninger. Derefter opsætter de dine invitationer manuelt med det ønskede design som skabelon. Du skal blot sørge for at sætte punktum og komma og angive linjeafstand på de ønskede steder. På siden kan du også finde inspiration til hvordan en indbydelse kan se ud.

Overrask dine gæster med enestående invitationer

Det er vigtigt at din fest bliver lige som du ønsker dig, og at du får skabt den stil, som du har i tankerne. Tænk derfor over årstid, blomster, dekoration og lokation, når du vælger design på dine invitationer. Den helt store trend til fester og andre store begivenheder er skilte i træ eller akryl. Alle produkterne kan derfor bestilles klar til at printe/skære på begge materialer via deres samarbejdspartner Wood By Laa. Der er selvfølgelig mulighed for at kombinere, hvordan du ønsker produkterne printet. Hvis du f.eks. ønsker dine invitationer printet på karton og din bordplan og bordnumre på træ, så kan du også det. Muligheden i træ og akryl er for dig, der vil have noget helt enestående til festen – det vil imponere dine gæster.