Savner du mere overskud i din hverdag?

Der er ingen tvivl om, at overskud er noget, der kommer og går. Men hvis du i en længere periode oplever, at du mangler overskud, så er det værd at se på, om der er noget i din hverdag, der trænger til forandring.

Tag dig tid til selvforkælelse

Overskud kommer som regel også, når du gør nogle ting for dig selv, der er rare, behagelige og afslappende. Derfor er det sådan noget, der er vigtigt, at du prioriterer.

Det kræver, at du finder ud af, hvad der virker afslappende for dig. Er det en hjemmemassage med en massagepistol i ny og næ? Er det at læse i en bog? Eller er det at ligge stille med en podcast i dine ører? Uanset hvad, er det vigtigt, at det er noget, du tager dig tid til i din hverdag.

Tynd ud i din kalender

Der er ikke nogen, der siger, at du altid behøver en fyldt kalender. Det er faktisk rigtig sundt med nogle dage, hvor du ikke har nogle planer. Det er nemlig som regel der, du har tid til egentlig at reflektere over, hvad du har lyst til og behov for.

Hvis du føler, at din kalender er mere fyldt, end hvad du har overskud til, så er det derfor en rigtig god idé at tynde lidt ud.

Tal om dine tanker

Hvis du mangler overskud, så er det ofte også fordi, der foregår rigtig meget i dit hoved og rundt omkring dig. Derfor er det også altid en rigtig god idé at tale højt om dine tanker. Hvis der er noget, der går dig på, stresser dig eller på anden måde nager dig, så er det kun rigtig godt at tale om det med nogen, du føler dig tryg ved.

Det er også en mulighed at tale med en professionel terapeut eller coach.