Sandness garn – strik med kvalitetsgarn

Er du blevet vild med at strikke? Leder du efter noget kvalitetsgarn, som du kan strikke diverse trøjer og sokker ud af? Så bør du prøve med sandness garn.

Det er blevet utrolig populært at strikke indenfor de sidste par år. Unge som gamle strikker både trøjer, sokker og meget andet, og bruger det bl.a. som en form for afslapning fra den stressende hverdag. Hvis du står og mangler noget nyt garn at strikke med, så bør du altså prøve sandness garn. Dette lækre garn sælges hele verden over, og det er generelt kendt for at være af yderst høj kvalitet. De er desuden også kendt for deres mange strikkeopskrifter, som er elsket af mange. Den ældste og mest kendte kvalitet er Peer Gynt, som produceres i Norge af 100% norsk uld.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af sandness garn.

Sandness garn i forskellige materialer og farver

Hvis du har valgt, at dit næste projekt skal strikkes af sandness garn, så skal du tage stilling til, hvilken type materiale og farve, som du ønsker. Du finder nemlig både dette garn af hør, bomuld, alpakka og uld. De to garntyper ‘sandness garn duo’ og ‘sandness garn Mini Duett’ bliver fremhævet som vinter bomuld og sommeruld, da det består af bomuld og uld, som er dejlig blødt og let. Dette kan altså bruges til at strikke sweatre til kølige sommeraftener. Du finder også garntyper med en blanding af bomuld og viskose, som gør garnet utroligt slidstærkt, og derfor er der garanti for, at en trøje i denne type garn vil holde i lang tid. Du finder også garn, der består af 100% uld, og som derfor tåler maskinvask. Dette garn holder sig også pænt i lang tid, og derfor er det en stor fordel at strikke cardigans og andet i et garn som dette. Desuden finder du en masse flotte og søde blå og grønne farver, som kan klæde enhver som striktrøje.

Hvis du altså mangler noget luksuriøst garn i allerhøjeste kvalitet, så bør du gå på opdagelse i det store udvalg af sandness garn.