Sådan passer du godt på din firbenede ven

Der er ingen tvivl om at vores hunde skal have det så godt som overhovedet muligt. Når vi køber en hundeseng eller et halsbånd er det ofte god kvalitet vi går efter – for kun det bedste er naturligvis godt nok. Og netop den regel bør også gælde, når vi vælger hundefoder til vores hund.

Det handler netop om at give din hund en foder af høj kvalitet. Det er ofte både det der smager bedst, men som også sikrer, at din hund får et langt og sundt liv sammen med dig.

Tilpas foderet til din hunds behov

Hvad enten du skal finde hundefoder til din nye hundehvalp, eller blot gerne vil skifte lidt ud til din voksne hund – så er det vigtigt du finder noget, som passer til den hund du rent faktisk har. Uanset hvad er det dog altid en god idé at vælge foder med et højt kødindhold og med et minimum af unødvendige fyldprodukter. HIKE hundemad er eksempelvis både i god kvalitet og produceret her i Danmark.

Når du skal finde dansk produceret hundefoder til din hund bør du overveje følgende:

  • Er din hund voksen eller hvalp?

  • Er hunden kastreret eller steriliseret?

  • Har du en ældre hund?

  • Hvor aktiv er hunden til dagligt?

Hvor meget må en hund få at spise?

Det kan være meget forskelligt hvor meget en hund skal have at spise i løbet af en dag. Der vil som regel være en fodervejledning på posen du kan bruge til at få en lidt bedre idé.

Små hunde skal have mindre at spise end en større hund, men det er dog også vigtigt at huske at hunde er forskellige og også kan have meget forskellig appetit.

Så hvis din hund generelt spiser mere eller mindre end det foreslåede gram om dagen, er det ikke nødvendigvis grund til bekymring.