Sådan kan du bruge klistermærker

I denne artikel ser vi nærmere på hvordan du kan bruge klistermærker.

Brug klistermærker til at holde orden

Det er nemt at bruge klistermærker til at skabe orden. Uanset om det er på kontoret, lageret, i køkkenet eller børneværelset. Brug klistermærkerne uden på beholdere, bøtter og forskellige kasser. Vil du gerne have diskrete klistermærker, så vælg klistermærkerne i en farve, der passer til bøtterne eller vælg transparente klistermærker.

Brug klistermærker udendørs

Vælger du klistermærker i en god kvalitet kan du sagtens bruge klistermærker udendørs. Til udendørs brug anbefaler vi klistermærker med vinyl. Vinylen sikrer, at klistermærkerne ikke falmer, når de bliver udsat for UV-lys. Vinylen beskytter også trykket mod regn, så det ikke bliver ødelagt eller opløst, hvis det regner. Brug klistermærker på haveredskaber, cykler, løbehjul, postkasser mm. Mange vælger at bruge klistermærker på ting, hvor de gerne vil sikre sig, at ingen er i tvivl om hvor tingene hører til, fx ved at lave klistermærker med logo.

Brug klistermærker til at passe bedre på børnenes ting

Alle børnefamilier kender det. I har lige købt en ny [indsæt selv: jakke, spillekonsol, mobiltelefon, kasket etc], og nu er den allerede væk. Junior kan huske, at han havde den i skolen tidligere i dag, men nu er han ikke længere så sikker på hvor den er blevet af. Et godt tip er altid at sætte et klistermærke med navn og telefonnummer på nyerhvervelser inden junior tager det nye legetøj med på farten. Det giver selvfølgelig ingen garanti for at tingen dukker op, men sandsynligheden for at en venlig person kontakter jer er meget større, når der er tydelige kontaktoplysninger. Bliver finderen fristet af at beholde den fundne ting, er det også noget sværere at have samvittighed til, hvis der er navn på.

Find klistermærker her, hvis du vil have klistermærker i en god kvalitet.