Rejs ud på hesteryg

Verdenskortet bliver mere og mere grønt, hvilket gør det muligt for danskerne at komme ud at rejse igen. Det kribler i det fleste af os – og har gjort det i et stykke tid efterhånden – for at komme ud på nye eventyr, hvad end det er for at opleve smuk natur, eller det er for at slappe af på stranden.

Hvis det lyder som dig, men du ikke er helt sikker på, hvordan du vil rejse uden for Danmarks grænser igen, så kan du herunder læse nogle grunde til, hvorfor riderejser kunne være det helt perfekte valg for dig.

Lokation og aktiviteter for alle

En ferie på hesteryg kan give en fantastisk oplevelse for alle aldre, uanset hvilket sted du foretrækker at besøge. Heste er som bekendt et af de dyr, der findes i nærmest alle lande, og derfor kan du også komme på riderejser i nærmeste alle lande i verden.

Foretrækker du at opleve den flotte, vilde natur steder som Island eller Grønland? Det er ikke noget problem. Skal du gerne have en noget varmere temperatur og ride langs stranden i Brasilien? Det kan du også sagtens finde. Ja, faktisk kan du komme på riderejser i Europa, Asien, Afrika, Sydamerika og Nordamerika, så der er rig muligheder for at kombinere det med lige præcis det sted, du gerne vil besøge, og de aktiviteter du gerne vil lave på din ferie.

Tænk på dit rideniveau

Det er naturligvis også vigtigt at understrege, at riderejser også kan være en smule hårdt for kroppen – især hvis du ikke er vant til det. Du bruger nemlig nogle muskler, som ikke altid bliver brugt lige meget i en almindelig hverdag.

Derfor er det også vigtigt at tænke på, hvad for et niveau man har, når det kommer til ridning. Mange selskaber inddeler deres rejser efter rideniveau, så man er sikker på at få lige den ferie, man går og drømmer om.

Skal du for eksempel afsted med småbørn, hvor I gerne vil tage det hele stille og roligt, så er niveau 1 nok det bedste for jer.

Hvis du elsker at ride og har gjort det i flere år, og du gerne vil opleve en livlig hest i udfordrende terræn, så er niveau 5 nok bedst.

Uanset hvilket niveau du foretrækker, så kan du helt sikkert finde den helt rigtige destination til din længe ventede ferie.