Regnvandstønde i træ – dekorativt til haven

Leder du efter noget, der kan pynte i haven? Ønsker du at skabe en unik og eksklusiv stil i din have? Så bør du anskaffe dig en regnsvandstønde i træ.

En regnsvandstønde i træ findes i mange forskellige modeller, men en yderst eksklusiv udgave er en gammel vintønde, som tidligere har været brugt til vinlagring. Denne kan du placere i haven og lade den pynte på sin helt egen måde. Grundet den tidligere funktion er denne slags regnvandstønde i træ ikke længere godkendt til fødevarebrug og må altså ikke bruges til drikkevand. Dette betyder dog ikke, at den ikke kan bruges til noget.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her den perfekte regnvandstønde i træ.

Brug din regnvandstønde i træ til at vande blomster

En regnvandstønde i træ behøver ikke kun være til dekoration. Den har nemlig også en lang række andre funktioner. Det kan godt være, at du ikke må drikke vandet fra din regnvandstønde, men dine blomster og planter kan faktisk meget bedre lide regnvand end postevand fra hanen, da regnvandet indeholder mindre kalk end det fra hanen. På den måde kan du altså gøre dine planter yderst tilfreds med helt frisk vand fra din regnvandstønde i træ.

Vask din bil med frisk regnvand

Har du en bil, der godt kunne trænge til en vask, så kan du med stor fordel bruge vandet fra din regnvandstønde i træ. På den måde kan du nemlig undgå eventuelle kalkstriber, der kommer fra almindeligt, kalkholdigt vand fra hanen. Husk dog at opsamle regnvandet i tønden og andre beholdere, da det kan indeholde bakterier, hvilket også er grunden til, at det ikke egner sig til drikkevand eller til soppebassinet til de små. Du kan altså alligevel bruge din regnvandstønde i træ til lidt af hvert, samtidig med at den ser super eksklusiv ud ude i haven. Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en regnvandstønde, og der findes heldigvis en lang række forskellige designs, således kan du finde den, der falder i lige præcis din smag, og som passer perfekt ind i din have.