Pynt op med en juleserviet fra Langkilde & Søn

Langkilde & Søn producerer de stærkeste flag, der findes! Hos denne danske flagfabrik er både flag og interiørprodukter nemlig blevet produceret efter originale håndværksmetoder, der løbende udvikles og forbedres. Find for eksempel en stor julekollektion, der omfatter alt fra en juleserviet til et Dannebrog til juletræet.

Dannebrog til juletræ fås hos mestrene Langkilde & Søn

Mangler du et Dannebrog til juletræet finder du en række muligheder på www.langkilde-flagfabrik.dk. En lille flagranke med 10 små Dannebrog til juletræet er for eksempel oplagt til jul, men så sandelig også anvendelig til både fødselsdage, konfirmation og andre festlige lejligheder. Netop disse Dannebrog til juletræ er lavet af seljmagergarn, der er påsat 10 små Dannebrogslag, som er syet i den originale flagdug, Langkilde & Søn baserer deres popularitet på. Dette produkt tilhører designserien Nordic Way of Celebration, der har til formål, at gøre det nemt at pynte et både smukt og festligt hjem op — hvad end det mangler Dannebrog til juletræet eller flotte juleservietter. Dannebrog til juletræ fra Langkilde & Søn er naturligvis mesterligt lavet i den højeste kvalitet, sådan at det kan gå i arv gennem generationer. Det leveres altid i en smukt broderet stofpose, hvori du sikkert kan opbevare dine Dannebrogsflag mellem højtider og festlige arrangementer.

Find en juleserviet blandt de mange flotte varianter

Mangler du i stedet en juleserviet, fås også flere forskellige slags på www.langkilde-flagfabrik.dk. En juleserviet i form af en dækkeserviet finder du blandt andet mange af, da disse er perfekte til opdækning af et hyggeligt dansk julebord. Kombiner også gerne en dækkeserviet med fine stofservietter, der matcher, og oplev, hvor nemt og simpelt et julebord kan dækkes! En juleserviet, i form af enten dækkeservietter eller stofservietter, er alle broderede med fine julemotiver, der virkelig sætter skub under hyggen. Vælg for eksempel mellem en juleserviet med hjerter, Dannebrog, julebukke, trommer, sukkerstokke eller trompeter, og miks og match dem gerne, sådan at hver enkelt gæst får sit helt eget motiv. En juleserviet i form af en stofserviet kan herefter købes, sådan at de matcher hver dækkeserviet og til sammen udgør et fint par under hele julemiddagen. De mange servietter leveres ligeledes altid i fine stofposer, der beskytter dem, når de ikke er i brug. Denne serie består nemlig af kvalitetsprodukter, der med garanti kan holde i mange år endnu og ligeledes gives videre fra generation til generation.

Besøg www.langkilde-flagfabrik.dk, hvis du vil gå på opdagelse i den store julekollektion og måske gøre dit næste julebord festligt på en hel ny måde!