Pynt hjemmet med plakater fra Paper Collective

Er du på udkig efter noget, der kan pynte i stuen, i soveværelset, på badeværelset eller et helt andet sted i hjemmet? Så bør du tage et kig på udvalget af smukke plakater fra Paper Collective.

Paper Collective tilbyder et stort udvalg af dekorative løsninger til bl.a. det klassiske, danske hjem. Alle plakater er i yderst høj kvalitet samt FSC-mærket og certificeret af Svanemærket. Derudover er de fleste af printsene fra Paper Collective Limited Editions, hvilket betyder, at der kun laves et hvis antal af dem, og derfor skal du være hurtig, hvis du skal have fat i en af dem. På den måde får du altså også en meget unik plakat i hjemmet med Paper Collective. Plakaterne henvender sig til den moderne forbruger i hele verden, og dermed spænder udvalget bredt.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af plakaterne fra Paper Collective.

Støt et godt formål med Paper Collective

Paper er et designfirma med en stor samling af prints og plakater af designere og kunstnere, der alle er nøje udvalgt af firmaet. De tre vigtigste principper for Paper Collective er social ansvarlighed, bæredygtighed og stærke kreative partnerskaber.

Hvert Paper Collective produkt er knyttet til en god sag et sted i verden. Dette vil sige, at for hvert produkt der sælges, doneres 10% til en god sag valgt af kunstneren af de enkelte prints. Du kan nemt se, hvilket formål og sag, som du støtter ved at købe et enkelt produkt. Du kan altså med god samvittighed købe en eller flere flotte plakater fra dette brand, og på den måde får du også noget rigtig fint til hjemmet, som du kan have glæde af i lang tid. Du finder både meget simple og abstrakte plakater men også billeder af flotte blomster, som kan pynte i ethvert værelse. Det er derfor helt ligegyldigt, om du er til det klassiske sorte og hvide billede, eller om du er mere til det farvestrålende og livlige billede. Der er noget for enhver smag, og der er garanti for, at du finder noget, der falder i lige præcis din smag.