Planlæg den ultimative outdoortur

Savner du at lave noget, der er anderledes fra hverdagen, der primært består af arbejde og husholdningen? Det er fuldt forståeligt, og du er med garanti ikke den eneste, der trænger til en pause, hvor du kan slå hjernen fra og virkelig have det sjovt. Det er fedt, når man selv er med til at planlægge noget, der er anderledes end bare en fodboldkamp i haven. Du kunne måske overveje, om ikke du og en flok venner skal lave en form for outdoortur.

Først og fremmest kan i med en gravel bike gøre en tur i skoven til et eventyr. Her kan I ræse gennem skov og grus uden at være bange for at styrte, og I kan gøre det til en konkurrence og se, hvem der er bedst til at tæmme det ujævne underlag. Det er virkelig grundlag for en dag, der starter sjovt og som kun udvikler sig til det bedre.

Tillad jer selv at drømme stort

Selvom vi i Danmark hverken har elve eller floder, så er der intet galt i at drømme om at rafte lidt. Til det er en gummibåd helt uundværlig, og I kan have mange timers sjov med at flyde rundt i diverse åer. Det kan være, I skal tage lidt drikkevarer med og så lade jer drive på Gudenåen, så I kan sidde og hygge og bare rette båden op en gang imellem.

For at fuldende jeres tur, kan I gøre det til noget, der varer hele weekenden. Det kræver naturligvis en overnatning, og på en outdoortur skal sådan en da foregå i telt eller shelter. Hvis I virkelig vil udfordre jer selv, kan I forsøge at sætte en bivuak op, I selv bygger, men hvis I hellere vil holde jer til det sikre, så er det også en oplevelse at folde soveposerne ud i et shelter. Det skal nok blive hyggeligt!