På udkig efter velduftende ansigtscreme og lækre ansigtsmasker? Så besøg badeanstalten.dk

Badeanstalten tilbyder en række forskellige typer ansigtscreme til normal hud og kombinationshud, som du med fordel kan gøre til en del af din daglige ansigtspleje. Du kan også vælge at optimere din plejerutine ved at supplere disse med en eller flere af deres ansigtsmasker. Deres sortiment rummer nemlig både almindelige ansigtscremer, vitaliserende ansigtscremer til moden hud samt traditionelle ansigtsmasker og peel-off masker til alle hudtyper. Find de rette produkter til din hud i webshoppen på badeanstalten.dk.

De bedste ansigtscremer fra Badeanstalten

En af de ansigtscremer, du finder i Badeanstaltens sortiment, er ansigtscremen med mandelolie, der indeholder mange umættede fedtsyrer og derfor vil hjælpe med at fugte din hud. Her får du en creme med en skøn duft, der stammer fra de tilsatte æteriske olier: palmarosa, lavendel og appelsin. Dette er med til at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger ansigtscremen, der er udviklet med fokus på at sikre dig en følelse af velvære.

I webshoppen på badeanstalen.dk finder du desuden også en vitaliserende ansigtscreme, der er velegnet til moden hud. Cremens indhold af glycerin og hyaluronsyre er nemlig med til at binde hudens fugt og gøre den mere elastisk. Cremen dufter mildt af appelsin, bergamot og ylang-ylang, der komplimenterer hinanden rigtig godt. Udvalget byder dermed på ansigtscreme både til normal hud og kombinationshud, så det er blot op til dig at vælge den type, der bedst imødekommer dine behov.

Ansigtsmasker til flere forskellige hudtyper

I tillæg til udvalget af ansigtscreme finder du også ansigtsmasker, som forhandles i breve, der svarer til én behandling hver. De er alle danskproducerede og udviklet med fokus på gode ingredienser, hvilket også er grunden til, at maskerne er velegnede til veganere. Maskerne skal sidde på ansigtet et stykke tid, så tag dig en velfortjent pause, mens de virker. Ansigtsmaskerne er nemlig udviklet til ikke blot at rense din hud, men også at give dig en pause i en ellers travl hverdag. De fungerer hver især på forskellige måder, men de er alle udviklet med velvære og selvforkælelse for øje.

’Bølgelængde’ ansigtsmaskerne er peel-off-typen, og de indeholder både alger og tang. Dette hjælper med at fjerne døde hudceller og urenheder. Brug 4 spiseskefulde vand, og rør masken op til en gelé, som du lægger på i et tykt lag med fingrene. Den størkner efter 6 minutter og skal blive på i 10 minutter, hvorefter den let kan trækkes af og fjernes.

’Dejlig er jorden’ ansigtsmaskerne anbefales til olieret og uren hud. Her er der tale om lermasker, som opsuger overskydende hudfedt og urenheder. De røres let op med 1 teskefuld vand, hvorefter de lægges på med en pensel. Herefter skal de have mulighed for at virke i 15 minutter.

Hvis din hverdag er travl og fyldt med gøremål, så vil du have godt af at lade roen sænke sig over dig fra tid til anden. Lad dig derfor inspirere af Badeanstaltens sortiment, og lav din egen badeanstalt på badeværelset. Vask, rens, skyl, læg en maske, fjern den, dup ansigtet og afslut med ansigtscreme. Er du i tvivl om, hvilke produkter du skal vælge, kan du også få gode råd med på vejen, hvis du besøger www.badeanstalten.dk.