Øg dit månedlige rådighedsbeløb med kompatible lasertonere til din laserprinter

Er du én af mange, som i øjeblikket må tænke en ekstra gang over, hvordan du bruger dine penge for at få budgettet til at række måneden ud?

Det er næppe gået nogens næse forbi, at prisstigninger på bl.a. fødevarer, brændstof, el, gas og andet brændsel trækker inflationen op i øjeblikket, og det præger manges hverdag og forbrugsmønster.

Føler du dig også mærket af inflationsskyen, som hænger over os alle i øjeblikket, vil vi herunder komme med et tip til, hvordan du til dels kan øge dit månedlige rådighedsbeløb, så frem du har og anvender en laserprinter, så du kan skabe mere plads i økonomien til flere af de gængse fornødenheder i din hverdag.

Udskift de originale lasertonere og spar penge

Har du en laserprinter derhjemme eller på kontoret, som du anvender flittigt, og som du i øvrigt kun forsyner med originalt blæk, når den brokker sig over lavt blækniveau og kræver en udskiftning af én eller flere patroner?

Så har du faktisk en reel mulighed for at spare penge i en tid, hvor besparelser på samtlige andre områder hører sjældenhederne til.

Hvordan?

Ved at udskifte dine originale lasertonere (når de er opbrugt selvfølgelig) med kompatible lasertonere.

Hvad er en kompatibel lasertoner?

Lasertonere findes der 2 slags af på markedet; de originale lasertonere og de kompatible tonere.

Har du ikke tidligere stiftet bekendtskab med lasertonere af den kompatible slags, så kan det meget muligt være en årsag til, at du i dag kun anvender originale tonere i din laserprinter.

Det betyder dog desværre også, at du, for hver gang du køber nye lasertonere, betaler overpris for printerdriften.

Kompatible lasertonere er værd at kende til, da de kan spare dig for en masse penge.

Kompatible tonere produceres af tredjepartsproducenter uafhængige af de store printerfirmaer, og anskaffer man kompatible lasertonere igennem en forhandler, som samarbejder med nøje udvalgte producenter, og som vægter en god tonerkvalitet højt, så vil du med en kompatibel lasertoner kunne få leveret print i en kvalitet, som tilsvarer den kvalitet, som du opnår med originale tonere, næsten 100%.

Den grundlæggende forskel på en kompatibel lasertoner og en original lasertoner findes i prisen; kompatible tonere er typisk væsentligt billigere end tilsvarende originale tonere.

Køb billige, kompatible lasertonere af høj kvalitet hos Pixojet

En anerkendt, dansk online forhandler, som du trygt kan købe dine kompatible lasertonere hos, er Pixojet.

Lasertonere til laserprintere samt blækpatroner til inkjet printere er Pixojets speciale, og særligt de kompatible forbrugsstoffer er den pågældende virksomheds eksistensgrundlag og helt store passion.

Hos Pixojet har man, siden webshoppen slog online-dørene op for 12 år siden, haft et brændende ønske om at reducere forbrugernes printomkostninger, så dét at udskrive ikke skal koste én mere end højest nødvendigt – og uden at gå på kompromis med udskriftskvaliteten.

Kæmpe udvalg og lynhurtig levering

Griber du din foretrukne mobile enhed og aflægger et besøg hos webshoppen Pixojet, vil du blive tilbudt et kæmpe udvalg af lasertonere til samtlige laserprintere på markedet.

Til samtlige laserprintermodeller vil du desuden blive tilbudt originale såvel som kompatible lasertonere, og ønsker du at reducere dine printomkostninger, så ved du vist godt, efter at have læst dette skriv, hvilken type af toner du skal lægge i indkøbskurven.

Fordelen ved at afgive en ordre på kompatible lasertonere er desuden også den, at næsten alle kompatible tonere lagerføres, så du kan bestille dine nye, billige lasertonere en hvilken som helst hverdag og modtage de friske printforsyninger allerede dagen efter. What’s not to like?