Musselmalet helblonde – et eksklusivt stel

Køb musselmalet helblonde her. Musselmalet Helblonde, er et luksus stel fra Royal Copenhagen. Stellet er tegnet af Arnold Krog. Musselmalet Helblonde startede som dessert- og kaffestel, men blev under Arnold Krogs revidering i 1885 udvidet til et helt spisestel. Hvorfor hedder det musselmalet? Det gør det på grund af den riflede form, som er inspireret af muslingens form. Cirka 150 år efter det blev tegnet, er der stadig stor efterspørgsel på Musselmalet Helblonde. Her er tale om en tidsløs klassiker, som aldrig dør helt ud. De smukke blå blomster malet på det hvide porcelæn kendetegner det musselmalede stel og går også igen i det Musselmalet Riflet og Musselmalet Halvblonde stel. Det musselmalet helblonde er kendetaget ved de hullede kant. Stellet er lidt mere sart og vi anvender det selv til særlige begivenheder såsom fødselsdag eller fester.

 

Musselmalet Helblonde af højeste kvalitet

Alle vores stel er antikke stel – nogle gange mere end 100 år gamle. Derfor kan der være mindre brugsspor og slitage på varerne. I er altid velkomne til, at spørge efter ekstra billeder af varerne så i kan dobbelt tjekke kvaliteten på det bestemte musselmalet helblonde som i søger. Vi vil altid gå efter at opfylde jeres ønsker i forhold til farvenuancerne på porcelænet, da vi ved mange ønsker en specifik farvenuance, som passer til musselmalet helblonde du har derhjemme. I kan skrive til os på hver enkelt vare eller alternativt send os gerne en mail. Vi besvarer jer så hurtigt som muligt. Vi tilbyder jer også muligheden for, at skrive sig op på det musselmalet helblonde stel som i ønsker – dette gøres inde på den udsolgte vare og så får I en e-mail notifikation, når varen igen er på lager.

 

Stort udvalg af musselmalet helblonde

Her hos Nordicantiques.dk kan du finde et stort udvalg af de flotte musselmalet helblonde til priser som alle kan være med på. Udvalget spreder bredt, og vi er sikre på at du finder hvad du går og mangler til din samling af musselmalet helblonde. Musselmalet helblonde stellet er stor kendt og meget eftertragtet af forskellige Royal Copenhagen samlinger. Så som du mangler Glas, Tallerkner, vaser eller andet, så skriv til os eller send os en mail så vi kan finde ud af en pris på det stel du ønsker at til købe til din samling fremover. Vi tilbyder en leveringstid på 1-3 dage.  Se vores lækre udvalg i dag og vælg det stykke af kollektionen som du står og mangler.