MarkOn har merchandise til dit firma

Hos MarkOn specialiserer de sig i at lave firmatøj, firmagaver og merchandise. For at gøre din virksomhed synlig og genkendelig kan du bestille noget merchandise med tryk på www.markon.as. Se eksempelvis deres kopper med tryk, som du kan udstyre dine kollegaers og medarbejderes skriveborde med. Læs mere om MarkOn, og deres fede udvalg herunder.

Bestil unikt merchandise til firmaet hos MarkOn

Mangler du noget merchandise, der får din virksomhed til at skille sig ud? Så klik ind på www.markon.as. Her finder du alt fra kasketter til navneskilte. Bliver du overvældet af det store udvalg, kan de fra MarkOn hjælpe dig frem til det merchandise, der passer bedst til dit firmas profil. Dog er det ikke kun beklædning, som du kan få.

Skal firmaet deltage i firmafodbold, kan I holde væskebalancen ved lige med drikkedunke, der har tryk på. Dukker I op med jeres firmatøj i tasker, som har jeres virksomheds logo på, præsenterer I jer som et arbejdsfællesskab.

Måske er det snarere merchandise i form af firmagaver, du er på udkig efter. I den forbindelse kan bolcher og chokolade i den grad anbefales. Hvem elsker ikke at modtage søde sager? Som en lille bonus kan der på dette merchandise komme et firmalogo på emballagen. Det er altid smart at promovere firmaet ved at give kunderne en lille godbid med.

Hæld den velduftende kaffe i kopper med tryk

Når du og dine medarbejdere møder ind på kontoret, er der én ting, som skal klares øjeblikkeligt. Kaffen. I kan hælde den velduftende, varm kaffe op i kopper med tryk fra MarkOn. På den måde har I ikke bare en lækker kop kaffe, men ensartede kopper, som emmer af professionalisme. Brug eventuelt også kopper med tryk som firmagave. Giv dine medarbejdere kopper med tryk til hjemmet, eller brug dem som gaver til kunderne. Med en kop med tryk fra MarkOn er du også sikret god reklame for din virksomhed. Uanset hvilken stil og størrelse, du ønsker kopperne i, kan de hjælpe dig.

Men hvordan fungerer det så helt præcist, hvis du skal bruge merchandise som en kop med tryk? Det bliver ikke mere simpelt end hos MarkOn. Start med at give dine ønsker til kende. Folkene bag MarkOn bruger din henvendelse til at evaluere, hvordan de kan imødekomme dine behov bedst muligt. Derefter rådgiver de dig efter bedste evne. Sammen når I frem til et valg. Naturligvis sker intet uden din eksplicitte godkendelse. Med din accept sættes produktionen i gang og produkterne sendes til dig. Kontakt MarkOn i dag!