Loftisolering Århus – sådan hjælper du til at fremtidssikre din bolig

Det er en drøm for mange boligejere at fremtidssikre den bolig, man ejer. Det giver en stor tryghed at vide, at ens bolig kommer til at holde og være økonomisk sikker en god del år frem. En af de muligheder, man har for at forbedre sin boligs stand, er at få den efterisoleret. Og hvordan gør man så det?

Kontakt et erfarent firma

Hvis du har besluttet dig for, at du vil have en loftisolering i Aarhus, giver det god mening at undersøge mulighederne for efterisolering af loft i Aarhus. At vælge en virksomhed, som specialiserer sig i forskellige former for isolering, og som har stor erfaring med at efterisolere lofter, vil give dig en større sikkerhed, så du kan have ro i maven over, at det bliver udført ordentligt.

Få lavet et tjek

Inden du finder ud af, om din bolig skal have en loftisolering i Aarhus, er det en god idé at få et tjek af boligens isolering. Online har du mulighed for at bestille et gratis isoleringstjek, så du får nogle professionelle til at komme ud for at vurdere, om det vil give mening med en efterisolering i din situation. Udover et tjek af muligheden kan du også få en vurdering af din potentielle besparing på varmeregningen, hjælp til søgning af tilskud og lignende.

Vær opmærksom på muligheden for tilskud

Der findes to forskellige tilskud, du kan overveje at søge, når du får foretaget en efterisolering af dit loft.

  • Energitilskud. Boligejere, som sørger for at efterisolere sit hjem for en bedre energieffektivitet, kan søge om et energitilskud. Når du søger om tilskud, beregnes det ud fra, hvilken type opvarmning du har til din bolig, og hvor godt der er isoleret inden efterisoleringen.

  • Håndværkerfradrag. Et håndværkerfradrag er et fradrag, der gælder, når man har anvendt en håndværker til projekter i hjemmet.