Lej en bus til dit næste arrangement

Skal du holde årets firmafest, polterabend eller 50-års fødselsdag, og mangler du transport til dine gæster, så har du faktisk mulighed for at leje en bus eller minibus, som passer til netop dit behov.

Busser til alle formål og behov

På hjemmesiden Busbooking kan man digitalt leje busser til ethvert formål, så du kan højst sandsynligt finde transport til alle former for arrangementer. Man har mulighed for at vælge mellem mange forskellige bustyper alt efter, hvor mange personer I er, og hvilken type tur i planlægger. Læs mere på Denne side og få rådgivning og hjælp til dine behov for turen. Står du og skal bruge transport til din polterabend, så kan man for eksempel leje en VIP-minibus eller i en større udgave VIP-turistbus. I VIP-busserne er der ekstra plads og kælet for detaljerne, og du har også muligheden for at tilkøbe fladskærm, fadølsanlæg, borde eller andet, hvis du står og skal til en helt særlig fest. På Busbooking udlejes der også almindelige turistbusser med plads til op til 56 personer, som eksempelvis kan bruges efter et sportsarrangement eller koncert. Står du og mangler endnu flere pladser i bussen til en udlandstur eller andet, så tvivl ikke, her kan du leje en dobbeltdækkerbus med plads til hele 66-89 personer.

Book nemt din bus digitalt
Selvom det kan virke uoverskueligt at finde den rette bus samtidig med en god pris, så er det gennem Busbooking faktisk overraskende nemt. På hjemmesiden kan du sammenligne priser og se flere forskellige valgmuligheder, som er tilpasset til din rejse. Alt er digitalt, og man kan med få indtastninger bestille transport til sit næste arrangement. Her har man også mulighed for at vælge eventuelle stops under turen, hvis dette ønskes. Derudover kan du være helt rolig og læne dig tilbage og nyde turen, mens en rutineret chauffør kører jer fra A til B.