Lædercovers til elektronik og device

De fleste af os er afhængige af at vores elektroniske devices fungerer upåklageligt. Har du købt en lækker ny telefon, tablet eller laptop er det også ærgerligt at få den ridset, eller at få ødelagt skærm eller elektronik. Et lædercover beskytter dine devices og ser godt ud samtidig. 

Hvad er et lædercover?

Et lædercover beskytter din tablet, computer eller smartphone mod stød, slag og ridser. iPhone cover kan udføres i mange forskellige materialer og med mange forskellige funktioner. Lædercovers beskytter dine devices godt, da de absorberer slag effektivt og samtidig har en blød inderside, der beskytter mod ridser. Du kan få lædercovers med flere forskellige funktioner og plads til kort, penne  – eller i slim-cover udgaver, der næsten intet fylder, men beskytter godt. Vil du også have beskyttelse til skærmen anbefaler vi panserglas eller beskyttelsesfilm. 

Lædercovers kan få i mange farver og prægninger, så du kan finde et, der passer lige til din stil. Et lædercover giver et lækkert og eksklusivt look, samtidig med at de er holdbare og og føles behagelige at røre ved. Lædercovers tåler daglig brug, og ægte læder har en unik og individuel struktur, der bare bliver flottere med tiden. Et lædercover er klassisk og stilfuldt, og kan bruges i alle sammenhænge. 

Når du skal have dit cover, kan du overveje æstetik og funktion – hvordan skal dit covers se ud og hvilke funktioner har du brug for? Hvis andre bruger dit device, f.eks. børn, bør du også overveje at coveret skal beskytte mod små fedtede fingre, hårdhændet brug og tab.

Lædercover, case, taske, etui eller sleeve?

Cover og case

Et cover eller case beskytter dit device både mens du bruger det og når du er på farten. Lædercoveret kan blive siddende på, mens du bruger dit device, så du ikke skal tage det af og på hele tiden. Det beskytter bedre i miljøer, hvor der kan være snavs og støv, såsom byggepladser o.l.. Et cover beskytter også hvis du taber dit device mens du bruger det. Tablets og smartphones bliver tit brugt, mens vi går og står og bevæger os rundt alle mulige steder. Taber du din telefon eller tablet på et hårdt gulv, fliser eller asfalt, kan den følsomme elektronik gå i stykker og du risikerer også skader på skærmen. Med et lædercover mindsker du risikoen for ødelagte devices.

Etui og sleeves

Et etui eller sleeve beskytter dit device mens du er på farten – her lægger du dit device i etuiet, når du er færdig med at bruge det. Du kan ikke benytte dit device, mens etuiet sidder på. Det kan være praktisk, hvis du kun bruger dit device under relativt kontrollerede forhold, men gerne vil beskytte det, når du er undervejs. På kontoret, studiet og andre steder, hvor du sidder ved et bord uden fare for at tabe dit device og ikke risikerer at spilde drikkevarer eller andet, behøver du måske ikke ekstra beskyttelse.