Kranio Sakral Terapi ved agkropsterapi.dk

Ved agkropsterapi.dk kan du læse om Kranio Sakral Terapi og booke tider ved Anna-Louise Grummesgaards klinik. Sover du uroligt eller dårligt? Har du spændinger og hovedpine? Har du tit tankemylder, eller oplever du ofte at være urolig? Dræner dagens mange indtryk din energi? I så fald kunne Biodynamisk Kranio Sakral Terapi muligvis være godt for dig. Ved agkropsterapi.dk kan du booke tider til terapisessioner ved Anna-Louise Grummesgaard. Ved klinikken er det holistiske menneske i fokus. Der er altså altid fokus på det hele menneske. Krop og sind hænger sammen, og derfor er balance det bedste afsæt for, at vi kan være den bedste version af os selv. Vi kender alle til hverdagens travlhed, og mange af os har oplevet at have tilbagevendende eller kroniske gener, hvilket kan gå ud over vores søvnkvalitet, vores tanker, overskud og energi. Denne type gener kan Biodynamisk Kranio Sakral Terapi hjælpe med. Besøg agkropsterapi.dk i dag og læs mere om muligheder for behandling ved klinikken.

Om agkropsterapi.dk

Anna-Louise Grummesgaard ejer hjemmesiden agkropsterapi.dk, som hører til hendes klinik, hvor hun tilbyder Biodynamisk Kranio Sakral Terapi. Kranio Sakral Terapi er en terapiform, som er dybdegående selvom, den er blid. Behandlinger foregår manuelt. Terapeuten arbejder med kroppens egne ressourcer for at bringe de problemer, man har, i bedring. I starten af et behandlingsforløb vil der være samtaler om de problemer, som en klient oplever. Terapeuten vil forsøge at finde ud af, hvad der forårsager disse, for så at begynde at arbejde med årsagerne til problemet. I terapiformen er behandleren imødekommende overfor kroppen. Terapeuten lytter til kroppen og arbejder sammen med den for at skabe bedring. Man bruger hænderne til at mærke efter rytmer i klientens krop. Disse mødes med respekt, hvorfor kroppen begynder at komme i bedring.

Mulige behandlinger ved agkropsterapi.dk

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi ved agkropsterapi.dk kan hjælpe på problemer som dårlig søvn, uro, hovedpine med flere. Når vores kroppe kommer i ubalance, er det ofte fordi, en række oplevelser har sat et aftryk på os. Biodynamisk Kranio Sakral Terapi fokuserer på disse ubalancer i kroppen. Derved bliver behandlingsformen blid på samme tid, som den er dybdegående. I behandlingerne samarbejder terapeuten med kroppen for at bringe den i bedring. Sessioner varer en time, og de starter altid med en samtale mellem behandler og klient. Behandlinger ved agkropsterapi.dk kan ikke erstatte behandling og konsultation ved egen læge.