Kostumer til de små

De kære børn har altid noget meget specifikt de gerne vil have på og det må ikke kradse, det må ikke stramme, det må ikke være for stort eller for småt og det skal være præcis som det havde forestillet sig det, ellers kan det hele også bare være lige meget. Det kan være svært at opfylde alle de krav, men med lidt snilde kan det lade sig gøre.

Hjemmelavet udklædning

Et særligt kostume kræver en kærlig hånd og lidt finurlig opfindsomhed, når det ikke kan findes i butikkerne. Efter at have syet sengetøj der ikke længere bliver brugt lidt om eller klippe klistret en smule, har du pludseligt et fuldt funktionsdygtigt kostume, der er lige efter dit barns hoved. I genbrugen kan du købe billige tekstiler eller tilbehør til, hvis du ikke ønsker at købe et helt nyt kostume, den lille kommer til at vokse ud af med det samme alligevel. I kan gøre det til en hyggeligt fælles projekt, så barnet stolt kan vise sit kostume frem, som de selv har været med til at kreere sammen med sine forældre. Det bliver helt sikkert et hit.

Kostumer til enhver anledning

Hvis du kan finde det fine fastelavnstøj fra sidste år, kan det hurtigt transformeres til et flot halloweenkostume eller en dragt til en fødselsdagsfest hvor udklædning er påkrævet. Hvis du investerer i to eller tre kostumer af god kvalitet kan de holde et par år ud i fremtiden (i hvert fald til den lille er vokset) og kan måske opdateres eller ændres lidt, så de ikke føles ens hvert år, hvilket kan være skyld i en lille nedsmeltning, hvis barnet bliver træt af de samme kostumer og alle de andre børn efter sigende får nye hvert eneste år. Fastelavnstøj bliver kun brugt et par gange om året, så køb nogle der holder mere end én omgang.