Kollagen – Din genvej til ungdommelighed

Har du heller aldrig hørt om kollagen? Proteinet, som er et af de vigtigste byggesten i din krop, er kommet på alles læber i sundshedsfaglige kredse pga. den store effekt det har på brusk, knogler og din hud.

Kollagen bliver naturligt dannet i dine hudceller, og sørger for at holde din hud elastisk og fast, mens det giver huden ungdommelig fylde. Alt sammen noget unge mennesker ikke behøver at bekymre sig om. Men med tiden svækkes den naturlige produktion af proteinet, hvilket kan afspejles i begyndende rynker og linjer i ansigtet. Dette sker så småt allerede efter 25-års alderen, mens det for alvor sætter ind i midt 30’erne.

Rygning og UV-stråler

Svækkelsen af den naturlige kollagen produktion kan dog accelereres af udefrakommende elementer som f.eks. rygning og sol. Begge dele nedbryder kollagenet i din hud, hvilket blandt andet kan ses hos mennesker, der har fået for meget sol igennem årene. Underhuden bliver grov, tør, rynket og grimt pigmenteret og kaldes “læderhud”. Det er denne proces som kollagen aktivt bekæmper, og det er derfor vigtigt at opretholde et stabilt niveau af kollagen produktion, hvis du vil holde din hud ungdommelig.

Sådan booster du dit kollagen niveau

Kos Kollagenshop.dk tilbydes et godt udvalg af kollagen tilskud. Du finder blandt andet kollagen shots, der indeholder C-vitamin og kollagen-peptider. Her kan du altid være sikker på, at dit kollagen niveau er helt i top. Der findes også diverse kosttilskud, som alle sammen kan styrke din hud. Kollagen Beauty er det mest omfattende kosttilskud til din hud. Den indeholdet kollagenpeptid, som hjælper med at reducere rynkedybden og øger hudens elasticitet. Der er også A-vitamin, zink og biotin til vedligeholdelse af sund og normal hud, mens C-vitamin bidrager til kollagendannelse til normal hudfunktion.

Produktet er lavet i Tyskland og er et kvalitetsmærke, hvor der følger 30 shots med.

Hurtig levering og fantastisk service

Kendskabet til den gavnlige effekt af kollagen stiger stødt, og det er derfor nødvendigt med en god og stabil leverandør. Det finder du hos kollagenshop.dk, som er specialiseret i kollagen produkter. Der er altid gode tilbud på produkterne, mens det er et tårnhøjt niveau i forhold til service. Holdet bag er altid klar til at svare på spørgsmål om produkterne, og om brugen af kollagen-tilskud generelt. Så er du træt at udsigten til rynker, læderhud eller andre aldersbestemte ændringer i din hud, så er det en god idé at tage fat i kollagenshop.dk for at få den optimale hjælp.