Klæd dit barn godt på til de våde måneder

Bladende på træerne er blevet brune og begynder at ligge på jorden. Flere dage og nætter med regn gør skovbunde og veje våde, hvoraf store indbydende vandpytter dukker op, hvad enten det er på en gåtur hen til legepladsen eller på vej i skole. Dette er noget de færreste børn kan gå ubemærket forbi, men ikke noget forældre altid synes er særligt sjovt, da det resulterer i vådt og beskidt tøj og sko. Sørg derfor for at klæde dit barn ordentligt på, til de kommende måneder med regn og udendørsleg.

Hold fødderne tørre i alt vind og vejr

For børnene skal have lov til at give sig i kast, med hvad end de kan finde på udenfor. Dog er det klart at foretrække, hvis dette gøres i den rette mundering. Mangler dine børn nye sko, så de frit kan boltre sig i diverse regnbyger, og bekymringsfrit plaske gennem mudderet, så giv dem glæden af nye gummistøvler. Dette kan være en dyr investering, især hvis hele banden trænger, så find billige gummistøvler børn, stadig med en fantastisk kvalitet og i pænt design, så dine børn får en flot og samtidig praktisk sko, som de kan lege frit og længe i, selvom det siler ned.

Tør fra top til tå

Gummistøvler er ikke hele looket, da en ordentlig udendørsdag også kræver noget overtøj, som kan holde alt regnen ude. Modsat andre jakker, er disse også meget nemmere at vaske af, så du som forælder, ikke behøver at fælde en tåre, hver gang dit barn kommer hjem med mudderpletter over det hele. Har du et meget aktivt barn, vil det meget sandsynligt være en god idé at supplere en eventuel regnjakke op med et par regnbukser, som også vil gøre sig utrolig nyttige, når først sneen falder, og der skal ud og laves englemænd og leges sneboldkamp i skolegården.