Hvad gør det ved os at få børn?

At få et barn eller at få flere børn, er en kæmpe gave i livet. Men hvad gør det inde ved os det at blive forældre, det at have børn at tage sig af og de udfordringer der følger med? For det er ikke bare altid en dans på roser, at være forældre. Det har nemlig sine udfordringer, og uenigheder mellem mor og far kan tit resulterer i skilsmisse og uvenskab. 

En test i forholdet

Mange mener at, det at få børn, er en test for parforholdet. For det kræver at man samarbejder, men står sammen, at man støtter hinanden. For rigtig mange parforhold går i stykker allerede fra graviditeten, indtil de første par år. For det er meget krævende, det er frustrerende, til tider rigtig hårdt. Men tit ofte kommer vores sande jeg til syne i presset situationer. Mange finder frem til sit bedre jeg, finder en indre styrke, som de ikke troede at de havde. 

Ubetinget kærlighed

Det bedste ved at være forældre, er den ubetinget kærlighed man får. Ens børn går ikke op i ens udseende, ens fejl og mangler. Børn elsker nemlig en ubetinget. Hvilket er en fantastisk følelse. Kærligheden er naturligvis gengældt, og det er specielt, men fantastisk, at have et  stærkt og unikt bånd, samt ubetinget kærlighed til et andet væsen, som man får til sit barn.

Man bliver klogere på sig selv, efter man bliver forældre 

Når man bliver mor eller far, så ændre ens syn på livet så ofte. Hele ens liv bliver totalt lagt om. Og det hele begynder nu at dreje sig om sit afkom. Det man før havde sammen som forældre, har ændret fokus. Men det er her at man også skal huske på, at man ikke glemmer hinanden. Før man fik børn købte man tøj til sig selv, men nu kigger man på tøj til sit barn. Det er som om at når man bliver forældre, så ændre ens livssyn sig fuldstændigt. Det er som om at man pludselig får en åbenbaring, og at man nu ved hvad livet handler om. Engang gik med op i fest og farver, og alt ser godt ud, men nu, efter man er blevet forældre, så ser man helt anderledes på tingene. Man prioriterer efter hvad der er bedst for ens barn, og man forstår bogstavelig talt udtrykket: “at gå igennem ild og vand”, for der er ikke noget man ikke vil gøre, vil ofre, at sørge for, for at ens barn skal have det godt.