Heatlets træpiller til den bevidste forbruger

Er ud på udgik efter de helt perfekte træpiller til at tænde op i dit fyr, men du gider heller ikke bruge for mange penge på det? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med Heatlets træpiller får du en træpille der er fremstillet af 100 % rent nåletræ, primært fyr og gran fra bæredygtig skovbrug. Du må aldrig tvivle på kvaliteten da den altid er ensartet, idet de bliver produceret på de samme savværker og du kan få træpillerne leveret af en eksterne transportør til alle brofaste steder i Danmark. Du kan finde Heatlets træpiller i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at finde den træpiller der netop dækker dit behov. Har du længe ledt efter den helt rigtige træpille til at tænde op i dit fyr, så er Heatlets træpiller det rigtige valg for dig.

Heatlets træpiller til den kvalitets og miljøbevidste forbruger

Heatlets er kendt for deres træpiller, der er af højeste kvalitet og er altid en sikker vinder. Deres træpiller er desuden meget bæredygtige og uden tilsætningsstoffer. Udover de er bæredygtige har de også en høj brændværdi, lavt vandindhold og askeindhold, samtidig med det har gode råmaterialer og en høj ensartethed. Derfor er Healtlets træpiller et godt valg, der også har en stor brandværdi og er meget anderkendte på danske, engelske og skotske marked. Heatlets er også det økonomiske bedste valg, du er sikret brændsel der ikke alene er af højeste kvalitet, men også bæredygtigt og er produceret med omsorg og omtanke for miljøet. Og det hele kan fås til billige penge.

Hvorfor skal du vælge Heatlets træpiller?

Med træpiller til dit pillefyr er sikret at træffe det miljørigtige valg når det kommer til brændstof. Heatlets træpiller anses nemlig for at være C02 neutrale og du kan derfor bruge dem med god samvittighed. Alle Heatlets produkter stammer fra FSC certificerede skovområder, det betyder at alle Heatlets træpiller er endnu mere miljøvenlige end alle andre træpiller. De anvender kun træ fra de skovområder der hører inde under FSC og på den måde fører de forretning på en fair måde, som respektere både miljøet og den anvendte arbejdskraft. Så, hvis du længe har ledt efter de rigtige træpiller, så er det Heatlets træpiller du skal have fat i.