Har du en god forretningsidé? Find hjælp til din startup

Har du en god forretningsidé og måske endda en prototype på et produkt, kan det være dræbende for lysten til at starte egen virksomhed, når du stilles over for det virvar af love, der gør sig gældende hele vejen fra opstart af virksomhed til bogføring og indberetninger. Du behøver dog ikke stå alene med den slags, for revisorer kan tilbyde flere former for hjælp til dig med virksomhed i startup-fasen.

Hent opstartstilbud til iværksættere hos en revisor

Faktisk kan du nemt finde en virksomhed inden for revision med opstartstilbud til iværksættere, der bl.a. hjælper dig med at afklare, om du faktisk har en forretningsmodel, du kan bygge en rentabel virksomhed op omkring. Træffer du beslutning om formelt at starte virksomhed, kan de hjælpe dig med at afklare, hvilken virksomhedsform er den rette. Oprettelse af MitID kan de også hjælpe med.

Implementér ERP- og lønsystemer tidligt i din virksomhed

Allerede tidligt kan du implementere et ERP-system i din virksomhed, så du har alle oplysninger om lager, økonomi og salg ét sted. Her har du flere systemer at vælge fra, og visse revisorer, der tilbyder hjælp til iværksættere, har ERP-systemer, de foretrækker. Dem kan de hjælpe med at introducere i arbejdsgangene i din virksomhed. Og lønsystemer til nem lønkørsel kan de også introducere dig for.

Stå ikke alene med kapitalfremskaffelse

Har du brug for kapital for at kunne skalere eller starte visse kritiske aktiviteter i virksomheden, skal du for det første kunne afklare, hvor mange penge du skal bruge. For det andet skal du lave et klart pitch, hvor du fortæller banker eller private investorer, hvorfor at de bør investere i din virksomhed.

Her kan en ekstern strategikonsulent, tidligere bankansat eller revisor hjælpe dig godt på vej. Så du behøver ikke stå alene med opgaven, det er at skulle overbevise andre om at tro på din virksomhed.