Hårtab til kvinder skyldes flere forskellige grunde

De fleste tænker stadig at hårtab kun rammer mænd, men halvdelen af alle kvinder bliver faktisk også ramt af hårtab. Hårtab hos kvinder er derfor en del af kroppens naturlige balance. Det gennemsnitlige menneske taber op til 100 hårstrå om dagen, når den her balance brydes og der begynder at gro færre hår ud end dem man taber, så begynder man at kunne snakke om hårtab. Der findes flere forskellige grunde til at kvinder taber deres hår. Mange snakker om at man kan tabe sit hår, hvis man bruger shampoo for meget, der findes dog ikke noget belæg for dette udsagn, det samme gælder når man snakker om hårfarve hos frisøren. Frisøren er faktisk ikke interesseret i at du taber dit hår medmindre det er med saksen. Sæt derfor alle myter angående hårtab til kvinder på hylden.

Kan hårtab til kvinder også ramme unge kvinder?

Jo ældre du bliver jo større er risikoen for hårtab. Der er dog enkelte begivenheder, som godt kan medfører hårtab hos kvinder. Har du lige født kan det godt være med til at udløse hårtab, eller, hvis du har gennemgået kemobehandling eller en anden form for behandling. Hvis du stresser din krop kan det ende op i et midlertidigt hårtab. Det er dog erfaret at flere forskellige kvinder taber deres hår uden nogen bestemt forklaring. Der findes dog løsninger, som kan være med til at give den enkelte person tryghed og livsglæde igen. Gå derfor ind på siden og find din løsning allerede i dag.

Kan hårtab til kvinder undgås?

Du skal være opmærksom på at det er naturligt for kvinder at tabe sit hår. Hårtab til kvinder skyldes ikke nogen bestemt grund, men f.eks. at sætte sit hår op gentagne gange i en hårelastik kan godt være med til at rive i dine hårrødder, hvilket kan ende med at resultere i et hårtab. Det er også vigtigt at få masser af vitaminer og mineraler, hvis ud ønsker at undgå hårtab. Især B og C vitamin, calcium og jern er vigtige ingredienser, hvis du ønsker at stimulerer din hårvækst. Det vil derfor være en god ide at have styr på kosten, hvis du gerne vil mindske hårtab til kvinder.