Forkæl familiens firbenede ven med kvalitetsfoder

Når familiens mindste firbenede kæledægge skal have foder, er det vigtigt, at hundefoderet passer til hundens alder og behov. Hundefoder til små hunde skal være i gode råvarer med naturlige vitaminer og mineraler for, at hunden trives og holder sig sund. Læs med her og få tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal fodre familiens bedste ven. 

Når familiens firbenede ven skal have foder, så er det vigtigt at have fokus på både kvalitet og den ernæringsmæssige sammensætning, så hundefoderet passer til din type hund. Hundefoder til små hunde skal nemlig passe til hundens anatomi og ernæringsmæssige behov, så den kan holde sig sund og rask. Det finder du heldigvis i WinnerPlus Holistic Mini-serien, som er specialudviklet til små hunde. Det skal vi se nærmere på her. Læs med og få indblik i, hvad du skal holde øje med. 

Hundefoder til små hunde i høj kvalitet

Hundefoder til små hunde skal indeholde den mest optimale sammensætning af naturlige råvarer, som giver din hund maximal vitalitet og energi. WinnerPlus Holistic Mini-serien er produceret uden traditionelle kornsorter og er et generelt mono protein foder, som er perfekt hundefoder til små hunde med allergi eller som bare er følsomme. Hundefoder til små hunde med animalsk protein passer perfekt til den lille hund, så den trives i hverdagen, og får alle de sunde mineraler og vitaminer. Holistic mine-serien er udviklet ud fra det seneste videnskabelige knowhow og er altså kun sammensat af naturlige råvarer, som er uden kemiske farve-, smags- og konserveringsstoffer. 

Naturligt hundefoder uden kemi

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, og det betyder selvfølgelig også, at det er virkelig vigtigt at passe godt på den. Hunde er nemlig lige så forskellige, som vi mennesker – og derfor kan det også være, at din hund har specielle behov, som du skal tage hensyn til i dit fodervalg. Det kan være, at din hund er hvalp, avlshund, sportshund eller har forskellige allergier. Heldigvis kan du nemt og hurtigt finde det optimale hundefoder til små hunde hos WinnerPlus, som overholder alle certificeringer og kontroller. WinnerPlus anbefales da også af førende topopdrættere, og så får du altid fri fragt ved køb over 649 kroner. Hvis du er i tvivl eller usikker på, hvilket hundefoder til små hunde, som du skal anvende, så kan du altid kontakte WinnerPlus og få kvalificeret rådgivning om hundefoder.