Ford Transit – Den mest populære varevogn i Danmark

Der er ingen tvivl om, at Ford Transit har erobret det danske marked. Varebilen har i de sidste fire år siddet på tronen, som den mest solgte varebil i Danmark. Faktisk er bilen så populær, at Ford Transit både sidder på førstepladsen og andenpladsen på hitlisterne, hvor Ford Transit Custom gør den traditionelle Ford Transit selskab.

Historien om Ford Transit løber hele vejen tilbage til 1965, hvor bilen rullede ud fra Ford fabrikkerne i England og Belgien. Siden da er fire generationer af bilen blevet produceret, som har solgt over 20 millioner biler, hvilket giver Ford Transit en fornem placering som den tredje mest solgte varevogn i historien. Bilen har også været primus motor for, at Ford også har erobret det amerikanske marked, hvor Transit er den mest sælgende varevogn.

Kan næsten transportere alt

Det vigtigste i en varevogn er selvfølgelig, hvor meget opbevaringsplads er der? I den nye Ford Transit kan man bryste sig af at have klassens største varerum i længde, bredde og brugbar indvendig højde. Kort sagt er det klassens største varerum, som rummer 15,1 kubikmeter og kan transportere 2,7 tons. Du kan altså have vare med, som er mere end tre meter lang. Derudover er bilen udstyret med en automatisk skydedør, som sikrer en nemmere hverdag for dig, der skal flytte og transportere ting. Du kan endda åbne døren ved at trykke på en knap på en fjernbetjening.

En Ford Transit er generelt bygget til at gøre din arbejdsdag nemmere. Det er også derfor, at bilen har bevaret sin popularitet igennem årene. Udover den suveræne rummelighed i lastrummet, så får du også komfort i kabinen. Et ergonomisk design gør det mere behageligt at bruge lang tid i bilen, mens den nye 8-tommer skærm sørger for at du har alle de nødvendige informationer, underholdning og navigation. Alt sammen kan stemmestyres, så du aldrig skal miste fokus på vejen.

Sikkerhed frem for alt

Hos langt de fleste arbejdsgivere vægter sikkerhed af medarbejdere selvfølgelig tungt. Her finder du endnu en grund til at handle Ford Transit. Som blot én ud af tre varebiler i verden har Ford Transit opnået guldkategorien i Euro NCAPs sikkerhedstest. Det er især nødbremsesystemet og bilens Pre-Collision Assist, som bliver rost til skyerne. Pre-Collision Assist betragtes som en klart førende sikkerhedsfunktion, og er med til at forhindre kollisioner med andre køretøjer, cyklister og fodgængere ved at benytte et intelligent system, som selv bremser op, hvis du ikke reagere på en fare på vejen.