Find 10 fods containere hos DC-Supply

DC-Supply har et stort udvalg af containere til alle forskellige formål. Søger du fx en lille mobil 10 fods container eller en event container, så læs med her.

Få 10 fods containere til opbevaring hos DC-Supply

DC-Supply er eksperter i containerbaserede løsninger til næsten hvad som helst. Det er inden for de sidste år blevet populært med containerboliger, men de kan bruges til meget mere end beboelse. De har igennem tiden bygget øvelokaler, mobile køkkener, slagterier, herberger, øvelokaler, showrooms, scener, foodtrucks og militære løsninger. Der er mange forskellige gode grunde til at bruge containere, hvis man skal bruge en mobil og fleksibel løsning, som er hurtig at stille op, let at montere og yder høj komfort og pladseffektivitet. Containere er modulære og kan stables, svejses sammen og meget mere. På www.dc-supply.dk kan du også finde 10 fods containere til bl.a. opbevaring. En 10 fods container er i den lille ende, men der findes også både 8 og 6 fods modeller, som er endnu mindre. Disse små containere har mange forskellige formål og kan bl.a. bruges til sikker opbevaring, vandtæt og beskyttet imod vind og vejr. 10 fods containere kan også med fordel bruges til opbevaring af miljøskadelige ting som maling, kemikalier etc. En 10 fods container er også et glimrende lille værksted og værktøjskasse, som kan opstilles på byggepladsen og bruges som mobilt værksted til de store save. Læs meget mere om 10 fods containere på hjemmesiden.

Overvej en praktisk event container til din begivenhed

DC-Supply bygger også containere til events af alle slags. Til festivaler og byfester skal der bruges toiletfaciliteter, barer, foodtrucks, industrikøkkener og måske showrooms, brusekabiner etc. En event container kan både lejes og købes, og der findes forskellige modeller til salg og leje i butikken såvel som, at du kan få fremstillet en skræddersyet model efter dine behov. Søger du en mobil scene til koncerter i bymidten, som hurtigt skal kunne sættes op? Der findes mange forskellige event containere, som bl.a. er oplagte som brug til bar eller køkken. Du kan bl.a. finde modeller med hydrauliske åbne- og lukkefunktioner, som kan åbnes og lukkes igen om natten, når sprutflaskerne skal beskyttes fra de fulde festivalgæster. En event container er smart, da den er bygget til at blive transporteret og let installeret med kran eller med lastvogn. Det er en hurtig, let og fleksibel løsning, som giver mange muligheder, og som helt sikkert vil være lige noget for dig. Klik ind på hjemmesiden www.dc-supply.dk, hvor du kan finde inspiration og læse om de mange event containere, de har bygget i tidens løb til andre kunder. Der er mange muligheder, og de kan skræddersy en smart løsning til dig, hvad end det drejer sig om toilet, bad, radiostation, scene, køkken eller noget helt andet.