Familieforøgelse med en kat eller killing?

Har du truffet en beslutning om at købe din første kattekilling, eller at finde en kat som bortgives eller adopteres, så kan Dyreportal hjælpe dig. Find killinger der sælges på Dyreportal hvor der er samlet et stort udvalg af katte og killinger som købes og sælges. En kat er et dejligt kæledyr, som alle i familien helt klart vil elske. En kattekilling er en del mindre tidskrævende end andre husdyr, men der er alligevel nogle ting, som man skal være opmærksom på, når man overvejer at anskaffe sig en kat eller killing. Det er en god idé allerede inden man planlægger at købe en kattekilling, at overveje hvilke forpligtelser man har, og hvad en kattekilling egentlig kræver i det lange løb. Mange bliver snydt af tanken om at en kat er selvstændig og passer sig selv – det kræver altid sit at anskaffe dig et kæledyr.

 

Find den kat eller killing der matcher dig

For at finde den kat eller killing der matcher dig og din hverdag bedst bør man tænke over hvilken race man ønsker. Der er nemlig ret så stor forskel på alle de mange racer, som findes. Det er virkelig vigtigt at finde ud af hvilken race, som passer til dig og dit aktivitetsniveau – men også dit kendskab til katte og racerne. Føler man sig usikker på valget af killing, er der mulighed for at indhente råd og vejledning hos dyrlæger og andre med kendskab til katte. På dyreportal er der lister over racer, som hele tiden bliver opdateret og vedligeholdt, så man hele tiden kan holde sig opdateret på racerne.

 

Råd og vejledning ved køb af kat eller killing

At handle ved hjælp af Dyreportal, vil man altid være på den sikre side, da alle annoncer bliver verificeret. Dyreportalen står klar med råd og vejledning til dig der overvejer at købe en kat eller killing. F.eks. anbefaler de at man besøger opdrætteren af katten. Et sådan besøg kan fortælle mange ting og du kan se hvordan de øvrige killinger ser ud i kuldet, samt se og vurdere deres vilkår. Ydermere skal man huske på at der altid er udgifter ved at anskaffe sig et kæledyr og det skal man være indstillet på. Udgifter til dyrlæge, forsikringer, foder – og hvad din stuekat ellers måtte behøve i pleje og andre ting bør man tænke på. Vigtigt at huske er at det ikke er lovligt at fjerne killingen fra moderen før killingen er omkring 12 uger gammel.