Er barnet musisk anlagt? Send det på musikefterskole

Har du lyst til at give barnet nogle lidt andre rammer at modnes og lære nye mennesker at kende i, inden det skal starte op på gymnasiet? Så er det oplagt at sende dit barn på efterskole. Også så dit barn kan fordybe sig i nogle fag, grundskolen gik lidt hurtigt hen over. Det kunne fx være visse bløde fag som musik. Er dit barn musisk anlagt, så er der efterskoler med musikprofil, du kan sende det til.

Find en musikefterskole med de rette valgfag

Ved valg af musikefterskole gælder det om at se til, hvilke linje- og fagvalg en skole tilbyder. Det er ikke blot for at være sikker på, dit barn får lov at fordybe sig i det rette instrument, du skal se efter det. For det er også rart at vide, hvilke andre fag dit barn kommer til at bruge sin tid med. Valgfag kan du visse steder finde i valgfagsblokke, fx hvor at et guitarfag er slået sammen med et dansefag.

Barnet får også de klassiske fag

Hvad fag angår, er det selvfølgelig ikke udelukkende kreative fag og fag med fysisk aktivitet, dit barn får, når det tager 9. eller 10. klasse på en efterskole. For det får også klassiske fag som dansk, engelsk og matematik på skoleskemaet. Så når at dit barn er færdig med efterskoleophold, så står de boglige færdigheder frisk i barnets erindring. Det vil det så sætte pris på, når at det skal videre på gymnasiet.

Sammenlign efterskoler på kryds og tværs

Ønsker du at give dit barn gode vilkår for at dyrke en hobby, at få et landsdækkende netværk og at lære i det små at tage vare på egen læring, så find et efterskoleophold til dit barn. Find efterskoler, der tilbyder de fag, barnet interesserer sig for. Så kan du sammenligne skolerne på kryds og tværs.