Equiline – udstyr til rytter og hest

Har du en hest, som du holder meget af og elsker at ride og passe på? Ønsker du at give den og dig selv udstyr i højeste kvalitet? Så bør du tage et kig på udvalget fra Equiline.

Equiline tilbyder kvalitetsprodukter til hest og rytter. Du finder alt fra ridebukser til dækkener med helt unikke pasformer. Uanset, om du mangler udstyr til rytter eller hest, så har Equiline lige det, du leder efter. Mangler du eksempelvis et underlag, får du et, der er perfekt til både hverdag og stævner. Af beklædning finder du både noget til piger og drenge samt børn og voksne. Udstyret henvender sig til både spring-, dressur-, og jagtryttere.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af udstyr fra Equiline.

Italiensk kvalitet med en lang historie

Equiline blev grundlagt tilbage i 1989 i den italienske by, Padua, af to brødre. Brødrene havde en stor lidenskab og ekspertise inden for hest og ridesport, og de brugte det til at skabe verdens første underlag af naturlige fibre med en meget åndbar polstring samt fremragende stødabsorbering. I dag er Equiline distribueret ud til over 800 butikker i mere end 60 lande. Den dag i dag er det stadig innovation, der kendetegner brandet. Det er altså italiensk kvalitet, som hele tiden udvikler sig med tiden, og derfor ved man også lige præcis, hvad både rytter og hest har brug for.

Vælg trygt udstyr fra Equiline

Equiline er italiensk kvalitet, når det er bedst i både funktion og materialer. Derudover tilbyder alle produkter også høj grad af teknisk kvalitet. Dette sikrer holdbarheden af produkterne samt funktionaliteten under ridningen. Du kan altså med stor fordel vælge udstyr fra Equiline. Vælg blandt andet stævnjakker, ridebukser, poloer og mange andre beklædningsdele. Særligt ridebukser er Equiline kendt for, da disse har smalle ben, især omkring knæene og underbenet. Derudover er de lavet i strækbart materiale, hvilket gør dem utrolig fantastiske at have på og forbedrer derfor din rideoplevelse. Til din hest kan du forkæle den med lækre underlag, dækkener, grimer og masker i højeste kvalitet, som den med garanti vil værdsætte.