En verden af hårde hvidevarer

Hos St.Ajtrup finder du et utal af hårde hvidevarer. Står du og mangler hårde hvidevarer til din bolig? Så tjek det store hvidevarerkatalog ud og søg blandt mange produkter. Her forhandles alt fra emhætter, køle-fryseskabe til opvaskemaskiner og meget mere. Gå på opdagelse i katagorierne og find det der matcher dine behov og bolig. Hos St.ajstrup finder du også  garderobeskabe og andre møbler til dit hjem. Overvejer du at fornye dit køkken eller er det badeværelset der skal have en tur, så kan du finde en masse inspiration og produkter her – alt sammen nordisk design.
Foretrækker du et bestemt mærke eller vil du prøve noget andet? Så tjek listen, over de mærker der bliver forhandlet, ud! De forhandler nemlig flere forskellige mærker inde for hårde hvidevarer så som; AEG, Bosch, Electrolux, Miele. Du kan selv sætte prislejret, så siden kun foreslår produkter der passer dit budget. Gør hverdagen nem og lækker!

Hårde hvidevarer – 40 års erfaring

Hos St.Ajstrup kan du købe alle former for hårde hvidevarer i topkvalitet. Du kan søge i det store hvidevarerkatalog for at finde lige præcis det du står og mangler! Det kan godt være svært at vælge hvidevarer og måske synes du det er en stor beslutning, så frygt ej. St.Ajstrup gør nemlig en dyd i service. De står klar til at hjælpe dig med at finde, det du søger, med mere en 40 års erfaring bag sig. Du kan blot booke et møde på siden for at få rådgivning – de ønsker også du finder det du har behov for. Så tag kontakt og få den hjælp du behøver!

Find inspiration til køb af hårde hvidevarer

Under kundehistorier – finder du billeder af nogle af kundernes resultater fra deres boliger, med hårde hvidevarer der er købt hos St.Ajstrup. Du kan ovenikøbet læse kundernes historie bag deres valg af hvidevarer og måske genkende dig selv i det. Det er en stor hjælp at finde inspiration her inden du køber selv. Du kan selv vælge farve og materiale af dine hårde hvidevarer på siden og der vil komme det frem du er interesseret i.