En frokostordning ud over det sædvanlige

Det er vigtigt at kunne forkæle sine medarbejdere på arbejdspladsen. Når I samles rundt om frokostbordet, bliver der sludret og genopladet, så I kan klare jer gennem resten af dagen. Dertil er det også essentielt med et sundt og næringsrigt måltid mad. Mange kontorer er begyndt at vælge frokostordningen i stedet for selv at skulle smøre madpakken. Der er mange fordele ved en frokostordning, da du bl.a. sparer tid og penge samt samler virksomheden på nye måder.

Frokosten er et vigtigt højdepunkt på arbejdspladsen. Når der er pause, er der tid til, at man kan samle energi over et fælles måltid med kollegerne. Der er en frokostordning oplagt, og især også hvis I har et større kontor. Forkæl dine ansatte i virksomheden med en sund og varieret frokostordning fra Frokost+ med spændende retter, der er ud over det sædvanlige.

Til kontoret i Aarhus eller Randers

Driver du en virksomhed, der er placeret i Aarhus og omegn, er du kommet til det rette sted. Hos Frokost+ leverer de nemlig velsmagende og spændende menuer til jeres virksomhed direkte til døren. Det daglige måltid mad gør underværker for dine medarbejdere, og især når du slipper for besværet. Alt er klaret for dig med en frokostordning fra Frokost+, da både varme og kolde retter leveres i smarte opbevaringskasser, der holder maden frisk helt op til serveringen. Det kan spare dig en masse tid med en lækker frokostordning, da du slipper for selv at skulle smøre madpakken om morgenen. På den måde kan du bekymringsfrit hoppe af sted på arbejde, og se frem til et frisk måltid dagligt. Smagsoplevelsen kan du dele i fællesskab med dine kolleger. Frokost+ tilbyder desuden en skræddersyet menu, så alle særlige behov og præferencer kan tilpasses individuelt. Find din frokost ordning i Randers, Aarhus og omegn, og det meste af Østjylland.

Fokus på gode råvarer

En frokost skal helst være spækket med gode og sunde næringsstoffer og alle de vigtige fødevaregrupper. Det er lige netop disse ting, der er i højsædet hos Frokost+, som har tænkt velsmag og balance ind i alle retter. Der er fokus på anvendelse af sæsonens råvarer – og naturligvis inden for rammer, som alle kan være med på. Du kan typisk forvente følgende i en frokostordning:

  • Varm ret m. tilbehør
  • Kold ret
  • Supper el. koldskål (i de varme måneder)
  • Sprøde og friske salater
  • Salatbar m. toppings og hjemmelavet dressing
  • Slagterpålæg og pålægssalater
  • Hjemmebagt brød
  • Fredagssødt

Sammensæt og tilpas selv din menu, så frokostordningen passer til lige netop jeres behov.