Elsker du eventyr? Prøv noget nyt

Kan du godt lide at prøve en masse af, du måske først lige har lært at kende? Ting som måske ikke er så kendte, men som kan vise sig at være noget, der gør noget godt for dig? Så er en Cryobehandling måske noget for dig. Det arbejder med en helt masse forskellige processer i din krop, som du måske ikke har mulighed for at stifte bekendtskab med på andre måder.

En af de ting, du kan opnå med Cryoterapi er en ændret smerteopfattelse. Helt grundlæggende foregår behandlingen ved, at du udsættes for -140 grader i nogle minutter. Det er væsentligt under, hvad kroppen normalt bryder sig om, og derfor vil du efter et stykke tid måske også opleve, at din fornemmelse af smerte under behandlingerne har ændret sig – og det smitter måske af på også at have en indflydelse i andre situationer. Se mere om Cryoterapi behandling her.

Arbejd selv med din ydeevne

Selvom Cryoterapi kan være med til at skabe en kontakt til din krop, du kan bruge effektivt i din træning, er det også vigtigt, at du husker på mange af de andre gode ting, forskning viser skal til, for at du virkelig kan oppe din præstation. Det gælder blandt andet om, at du får tilrettelagt din træning og din kost bedst muligt, så du virkelig kan se, at du skaber resultater, når du løber på banen eller er klar på den næste kamp, du skal være en del af.

Noget af det vigtigste er selvtilliden. Træning kan være med til at give overskud og få dig til at føle, at din krop er sund og smuk. Cryoterapi kan sagtens være et led i den proces også, så du kan arbejde med samspillet mellem, hvad det er, der fungerer for dig. For nogle er det en løbetur, for andre en tur i Cryosauna.