Dolce Vita – komfur i italiensk kvalitet og design

Er du på udkig efter et nyt komfur? Leder du efter noget i høj kvalitet, og som er udover det sædvanlige? Så bør du tage et kig på Dolce Vita komfuret.

Dolce Vita fra Lofra er et perfekt mix af italiensk design, høj kvalitet og ny teknologi. Med et Dolce Vita komfur har du mulighed for at tage din madlavning til helt nye højder. Denne serie er ikke som andre komfurer med induktion. Du styrer nemlig induktionskogepladen via greb og ikke berøring, hvilket er en klar fordel, når du laver mad.

Italien er kendt for lækkert design, og et Dolce Vita komfur bekræfter dette. De er smukke, enkle og passer ind i ethvert køkken. Du kan nemt kombinere eksisterende modeller og farvekombinationer med Dolce Vita. Kollektionen kommer i flere tidsløse farver, og det er derfor en stor fordel for dig at tage et kig på udvalget.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af kollektionen Dolce Vita.

Masser af muligheder med et Dolce Vita komfur

Nogle gange kan det være en fordel at have mere end en ovn, når der skal laves mad til familie og venner. To ovne gør det typisk nemt at styre madlavningen – selv med forskellige temperaturer og tilberedningstider. Netop derfor kan du også få et Dolce Vita komfur med to ovne.

Størrelsen på selve ovnene varierer, og derfor kan du nemt finde et komfur, som passer til dine behov. Alle hjem er forskellige, og det er pladsen i køkkenet også. Netop derfor kan du finde forskellige komfurer i et hav af størrelser, således kan det også passe ind i lige præcis dit køkken. Du kan både vælge mellem induktions-, keramiske-, og gaskomfurer i det store udvalg. Du kan vælge et stand-alone-komfur eller eksempelvis en komfurpakke med induktionsplader, emhætte og stænkplade. Du vil opleve en masse lækre designdetaljer, som skiller sig ud på et komfur fra Dolce Vita. Der er noget for enhver stil og smag, og du kan altså med god grund gå på opdagelse blandt det store udvalg.