Dette skal du overveje når du vælger en vin hos Primitivo

Det kan være lækkert med et glas rødvin til den aftensmad, man har brugt tid på at lave. Det kan også være dejligt at servere en lækker rødvin, når man har gæster på besøg. Der findes mange forskellige rødvine, og hver især kan passe til forskellige retter. Læs med her og find ud af hvilken vin, du skal vælge.

Kig på beskrivelserne

Det er ikke altid man synes, at man gider at læse beskrivelsen på de produkter, som man vil købe, men når det gælder vin, kan det være en god ide. I beskrivelserne på primitivo vine beskrives eksempelvis vinenes dufte, smage og hvilke slags retter, de passer godt til. Hvis man allerede er en god vinkender, der kender til procedure, lagring og årgange, kan det være en god idé at kigge på disse beskrivelser af vinene, så man kan finde den vin, man tror smager bedst.

Se på prisen

Vinene kan findes i lidt forskellige prisklasser, og derfor kan størrelsen på begivenheden afhænge af, hvilken eller hvilke vine, du skal købe. Det kan være du vil købe en lidt billigere vin, hvis du skal holde noget, hvor der kommer mange mennesker, og der skal mange vin til. Eller måske dine gæster bare skal forkæles med den vin, der koster lidt mere. Så dit valg af vin og prisklasse kommer også an på størrelsen af din tegnebog.

Find din bedste smag

I sidste ende handler dit valg af primitivo vin om dig og dine smagsløg. Nogle vine er sure, nogle er søde, nogle er mere tørre og nogle har en mere frugtig smag end andre. Derfor kan det også være en god idé at prøve nogle af vinene, inden du køber den, for der er måske ikke nogen grund til at servere en vin, du ikke selv kan lide.